Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2022

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο, θα εκδηλωθεί προτίμηση στα υλικά αγαθά, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην απόκτηση και στην κατοχύρωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να μην υπάρχει διάθεση για ρίσκα και ανάληψη πρωτοβουλιών, θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος προκειμένου να γίνουν επιδιώξεις και αλλαγές.

aatd ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022, ΤΡΙΤΗ

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Εκμεταλλεύσου την συγκυρία για να περάσεις όμορφα και να αναπτύξεις πνευματικούς και μία ορίζοντες. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση που έχεις χαρακτηρίζουν την ημέρα και μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να δώσεις λύσεις και να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα. Οι πολλές ευθύνες δεν σε τρομάζουν και αυτό οδηγεί στο να σε θαυμάσουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά

Ο έντονος συναισθηματισμός κυριαρχεί στην σχέση σου και σου δίνεται η ευκαιρία να απογειώσεις τις στιγμές με το ταίρι σου το πάθος και η φαντασία κυριαρχούν και σε ωθούν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπό σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για να γνωρίσεις το ιδανικό πρόσωπο που θα σε κάνει χαρούμενο και θα δώσει φτερά στην ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η έντονη εσωστρέφεια από το μεσημέρι και μετά μπορεί να σε επηρεάσει σημαντικά και να οδηγήσει σε εκνευρισμό και καχυποψία. Φρόντισε αυτό να μην έχει αντίκτυπο στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς το βέβαιο είναι ότι κανένας δεν θα ανεχθεί τα ξεσπάσματά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι στόχοι σου μπορεί να επιτευχθούν με ευκολία καθώς φαίνεσαι αποφασισμένος να κάνεις βήματα που θα ανταποκρίνονται στις επιδιώξεις σου. Οι συνεργασίες που επιλέγεις μπορεί να δώσουν θετική νότα και να έχεις πολλά να κερδίσεις, αρκεί να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και λογική προσέγγιση. 

Ερωτικά

Μην επιτρέψεις στις προσωπικές σου ανασφάλειες να επηρεάσουν τη σχέση σου και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Σκηνές ζήλιας και συναισθηματικές εκρήξεις μπορεί να προκαλέσουν συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Ο αδέσμευτος επικεντρώσου στο να περάσεις καλά και να κρατήσεις την ευχάριστη στάση σου, διαφορετικά η νευρικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει με νέα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ψυχολογία σου ανεβαίνει και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις στις παρέες σου. Φρόντισε βέβαια να μην επηρεάζεται η άποψή σου καθώς πιθανές ανασφάλειες να σε οδηγήσουν στο να είσαι διαλλακτικός στα πιστέυω σου. Να θυμάσαι ότι δεν είναι το παν να είσαι αρεστός.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δώσε όλη σου την προσοχή στο να κινηθείς διαισθητικά σε πιθανές συνεργασίες που προτείνονται καθώς δεν αποκλείεται τα κέρδη να είναι πολλά αρκεί να αντιληφθείς τους κατάλληλους χειρισμούς. Βασική προϋπόθεση είναι να πατάς γερά στα πόδια σου και να βλέπεις ρεαλιστικά τα πράγματα.

Ερωτικά

Θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στο ταίρι σου και ο αισθησιασμός οδηγεί στο να νιώσεις μοναδικά συναισθήματα που λειτουργούν ευεργετικά στην σχέση σου. Η έννοια της συντροφικότητας παίρνει άλλη διάσταση. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να βγεις και να φλερτάρεις εντυπωσιάζοντας νέα πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε προσεγγίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η καθημερινότητα μπορεί να είναι πληκτική για εσένα όμως θα πρέπει να την διαχειριστείς και να ανταποκριθείς σε ζητήματα ρουτίνας που πρέπει να κλείσεις. Η θετική διάθεση στα πράγματα είναι αυτή που θα σε βγάλει από την γκρίνια και πιθανή μιζέρια λόγω έντονου προγράμματος και πολλών υποχρεώσεων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αγγαρείες και οι υποχρεώσεις στην δουλειά ανεβάζουν κατακόρυφα τον εκνευρισμό καθώς το άγχος εντείνεται και μπορεί να σε καταβάλει. Επικέντρωσε την προσπάθειά σου στο να κλείσεις θέματα καθώς είναι τελικά αυτό που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά και θα σε ικανοποιήσει λόγω του αποτελέσματος.

Ερωτικά

Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς έχεις την τάση να κολλάς σε λεπτομέρειες που δεν βοηθούν στο να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αφέσου στο πάθος και σε αυτά που μπορεί να σου δώσει ο/η σύντροφός σου και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος συγκράτησε πιθανή νευρικότητα με νέες γνωριμίες και δείξε την ευχάριστη πλευρά της προσωπικότητάς σου που θα εντυπωσιάσει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ευκαιρία για εξωστρέφεια και διασκέδαση καθώς η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και νιώθεις ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός και η ανάγκη για αυτοπροβολή μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καθημερινότητα και οι εργασιακές υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Όμως δεν θα διστάσεις να εργαστείς σκληρά για να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει, κάτι που θα σε βοηθήσει να νιώσεις ικανοποίηση για το αποτέλεσμα που θα δείξεις.

Ερωτικά

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που τρέφει για το ταίρι σου τι να τονίσεις με την στάση σου τον σημαντικό ρόλο που παίζει στη ζωή σου. Ο εγωκεντρισμός δεν βοηθά και γέννα αντιδράσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορούν να προσφέρουν πολλά στη ζωή σου και κυρίως να λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, έντονη είναι η διάθεση να στραφείς στην οικογένεια και να ασχοληθείς με ζητήματα που πιθανά ενδιαφέρουν το περιβάλλον σου. Το να δώσεις λύσεις θα είναι εύκολο αρκεί να μην είσαι συναισθηματικά φορτισμένος καθώς σε αυτή την περίπτωση δείχνεις να μην βλέπεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ευκαιρία να κάνεις βήματα που θα ευνοήσουν τις συνεργασίες σου και τις επαγγελματικές επιδιώξεις είναι παρούσα για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε δυνατότητα που σου δίνεται. Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με ακίνητα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. 

Ερωτικά

Η διάθεση να βρεθεί με το ταίρι σου είναι έντονη και ο πόθος είναι κυρίαρχο στοιχείο στην προσωπική σου ζωή που της δίνει φτερά. Απόλαυσε τις στιγμές  με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις θέματα που πιθανά σε απασχολούν. Ο αδέσμευτος τάσεις εσωστρέφειας δεν θα συμφωνήσουν και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βγεις και να διασκεδάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η έντονη διάθεση για επικοινωνία και οδηγεί στο να βρεθείς με πρόσωπα που νιώθεις ότι είναι κοντά σου και μπορούν να σε καταλάβουν και να σε συμβουλέψουν. Προσοχή σε οικογενειακές εντάσεις, δείξε θέληση και κατανόηση και είναι βέβαιο ότι θα ξεπεραστούν και θα δώσουν θετικά αποτελέσματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η συγκυρία είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για εμπορικά ζητήματα καθώς φαίνεται τα επιχειρήματα που διαθέτεις να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σημαντικές συμφωνίες που έχουν να σου δώσουν πολλά. Ο δυναμισμός και η διαίσθησή σου σε βοηθά να κλείσεις θέματα στη δουλειά που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν.

Ερωτικά

Η έντονη κοινωνικότητα σε χαρακτηρίζει και αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να περάσεις ευχάριστες στιγμές διασκεδάζοντας με το ταίρι σου. Το χιούμορ και το κέφι πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και ευνοούν την σχέση σου. Ο αδέσμευτος εκμεταλλεύσου πιθανές προσκλήσεις που μπορεί να έχεις καθώς φαίνεται να ευνοούνται σημαντικά οι νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έντονη είναι η διάθεσή του να αποτραβηχτείς και να ασχοληθείς με πρόσωπα που θεωρείς πολύ δικά σου καθώς δεν φαίνεται να επιδιώξεις να παρευρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να φαντάζουν υπερβολικές. Η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες πρωταγωνιστούν στην ημέρα και σου δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλευτείς πιθανές ευκαιρίες έχοντας στο τέλος  σημαντικό κέρδος. Η έντονη δραστηριότητα και η διάθεση για πρωτοβουλίες σε κάνουν να ξεχωρίσεις και δημιουργούν πλαίσιο εμπιστοσύνης γύρω από το πρόσωπό σου.

Ερωτικά

Ο ρομαντισμός μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση στη σχέση σου και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχες στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Φρόντισε βέβαια να καταλαγιάσεις την αδιαλλαξία. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι σε πρόσωπα που σου χαρίζουν  σιγουριά και σε βοηθούν να νιώσεις αυτοπεποίθηση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η αρχική μελαγχολία ξεπερνιέται στην διάρκεια της ημέρας και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Φρόντισε να ξεπεράσεις παρορμητικότητα και υποκειμενισμό που τελικά θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να μην γίνεις εγωιστής σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να κληθείς αργότερα να πληρώσεις ακριβά. Φρόντισε να είσαι δεκτικός στις ανάγκες των άλλων για να μπορέσουν να αντιληφθούν και τις δικές σου. Οικονομικές κινήσεις και σχέδια μπορεί να στεφθούν με επιτυχία.

Ερωτικά

Θέλεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην προσωπική σου ζωή και να τραβήξεις το βλέμμα του/ης συντρόφου σου ελπίζοντας ότι θα ικανοποιήσει τις προσωπικές σου ανάγκες. Η αυτοπεποίθησή σου παίζει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος όπου κι αν πας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, αφήνεις πίσω τις κοινωνικές συναναστροφές και επιδιώκεις να κλειστείς σπίτι σου και στον εαυτό σου. Η διαδικασία είναι απολογιστικού χαρακτήρα και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου παίζει καθοριστικό ρόλο και στην εξέλιξη τους καθώς φαίνεται να μπορείς να επιλέξεις τις κατάλληλες λύσεις για να αποδώσουν τα μέγιστα. Το εμπόριο φαίνεται να σου κινεί το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες.

Ερωτικά

Ο ρομαντισμός μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου καθώς θέλεις να δώσεις τα συναισθήματα που θεωρείς ότι αξίζουν στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Το πάθος δεν περισσεύει για αυτό φρόντισε να έχεις μία μοναδική βραδιά. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις πρόσωπα από το παρελθόν που ακόμα έχουν σημαντική επίδραση πάνω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, εκμεταλλεύσου το πρωινό για να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν τις τελευταίες μέρες και αφέσου μετά το μεσημέρι στις φιλικές παρέες που έχεις ανάγκη να δεις. Οι φιλοδοξίες γίνονται το κύριο ζητούμενο και σε απασχολούν έντονα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να κληθείς να πάρεις πρωτοβουλίες από τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι για να λύσει ζητήματα καθώς φαίνεται να επαναστατείς σε ότι θεωρείς άδικο στο χώρο εργασίας. Οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν φαίνεται να λύνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι που σε γεμίζει ασφάλεια.

Ερωτικά

Το βασικό για σένα είναι να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου για αυτό άδραξε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί ακόμα να σε επηρεάζουν. Άλλωστε είναι αυτά που σου δημιουργούν θυμό που πρέπει να αφήσεις πίσω σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς νέα πρόσωπα και να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σου είναι εμφανή στο περιβάλλον που κινείσαι και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεχωρίσεις χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πολλά. Το να συναναστραφείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο θα είναι ιδανικό γιατί σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει στην καριέρα σου καθώς απαιτείται από εσένα σημαντική προσπάθεια για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή σε κόντρες που δεν θα σου βγουν και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις με τους ανωτέρους.

Ερωτικά

Η ανάγκη για ανεξαρτησία μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σου και να μην αφήσει περιθώρια να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αυτό να θυμάσαι ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα και καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες για να το αποφύγεις. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σου περιβάλλον.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​