Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 18 Οκτωβρίου 2022

Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Άρη είναι εξαιρετική για δημιουργικές, ρομαντικές και ψυχαγωγικές αναζητήσεις. 

fgfdgdfg 0 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΩΒΡΙΟΣ 2022, ΤΡΙΤΗ

Κριός
Μπορεί να υπάρχει ένας ενθουσιασμός για μια ιδέα ή ένα έργο σήμερα και έντονη ενέργεια ανάμεσα σε σένα και κάποιον ξεχωριστό. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια ευκαιρία να μιλήσεις για κάτι αγαπημένο και είναι πιθανό να το κάνεις με ιδιαίτερη γοητεία και πειθώ. Ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη μπορεί να δώσει μια ώθηση σε μια σχέση αγάπης ή συνεργασίας. Είσαι ενθουσιασμένη που θα αναλάβεις δράση σε ένα θέμα, καθώς υπάρχει η επιθυμία να προχωρήσεις, να ολοκληρώσεις τα πράγματα και να μην περιμένεις απλώς να σου έρθουν τα πράγματα

Ταύρος
Υπάρχει ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη που σου ανεβάζει τη διάθεση και μπορείς να βρεις τρόπους να μετατρέψεις την ανταγωνιστικότητα προς όφελος σου. Οι ευκαιρίες μπορεί να έρθουν από τα παρασκήνια ή από κρυφές πηγές και μέσω των ισχυρών σου συνδέσεων με τους άλλους. Η αυτοπεποίθηση και τα κίνητρα σου αυξάνουν την απήχηση σου και τις πιθανότητες επιτυχίας σε αυτό που σκοπεύεις να κάνεις. Μπορείς να είσαι παραγωγική σήμερα και μπορεί να έχεις πραγματικά λαμπρές ιδέες στα επαγγελματικά σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να καταλήξεις σε συμφωνία ή να φέρεις ενθουσιασμό σε μια σχέση.

Δίδυμοι
Η όψη Αφροδίτης – Άρη είναι εξαιρετική για δημιουργικές, ρομαντικές και ψυχαγωγικές αναζητήσεις. Οι άλλοι έλκονται από εσένα ιδιαίτερα για την ανεξαρτησία, το πνεύμα και την ειλικρίνεια σου. Εκπέμπεις εξαιρετικά ζεστές ή συναρπαστικές δονήσεις. Ο μαγνητισμός σου είναι δυνατός και μπορεί να νιώσεις έντονο πάθος και δημιουργική ενέργεια. Θα μπορούσες να λάβεις δώρα και προσοχή, αυτά που βοηθούν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σου. Ενώ μπορεί να υπάρχουν νέες συναρπαστικές προοπτικές, ιδέες και έργα τώρα ρύθμισε τον εαυτό σου, καθώς ο Άρης στο ζώδιο σου θα γυρίσει ανάδρομος στις 30 του μήνα και μπορεί να μην έχεις τόση ενέργεια ή ενθουσιασμό τότε.

Καρκίνος
Εάν μπορείς να εστιάσεις σε θετικές εκφράσεις και δραστηριότητες σήμερα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις μια υπέροχη διέλευση Αφροδίτης – Άρη. Η εστίαση σε ένα επιλύσιμο πρόβλημα σχετικό με τον ψυχικό σου κόσμο μπορεί να είναι ευχάριστο και βοηθά στην εποικοδομητική απελευθέρωση ενέργειας. Και πάλι σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι έτοιμη να αναλάβεις δράση για ένα προσωπικό θέμα ή να αφήσεις κάτι πίσω σου. Τα οικογενειακά θέματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ζεστά, ομαλά και φυσικά τώρα. Η διάθεση σου είναι ελπιδοφόρα, αποδεκτή και δημιουργική.

Λέων
Μπορεί να υπάρξουν στιγμές μεγάλης και εμπνευσμένης αρμονίας σήμερα, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν ένα τρίγωνο. Ενώ μπορεί να υπάρξει ένταση σε μια σχέση μπορεί να κάνεις ενδιαφέρουσες συνδέσεις με κάποιον και να ακολουθήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Κάτι που βιώνεις σήμερα θα σε βοηθήσει να παρακινηθείς και να είσαι το καλύτερο σου, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με ψυχικά ενδιαφέροντα και έργα. Αναζήτησε ευκαιρίες για να συνδεθείς με κάποιον ειδικό μέσω ομάδων, γνωριμιών ή δικτύωσης.

Παρθένος
Ενώ ένα επερχόμενο τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση φρόντισε να αξιοποιήσεις το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη που είναι φιλικό και συναρπαστικό. Άλλοι μπορεί να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα ταλέντα, τις επιδόσεις σου ή τις υπηρεσίες που προσφέρονται επαγγελματικά. Είναι μια καλή στιγμή για να δείξεις στον κόσμο τις μοναδικές σου ιδιότητες και δεξιότητες. Γεγονότα που λαμβάνουν χώρο τώρα μπορεί να τονώσουν τις φιλοδοξίες σου και να σε ωθήσουν να κάνεις το καλύτερο δυνατόν.

Ζυγός
Αν και μπορεί να υπάρχει κάποια ανησυχία για τη διαχείριση, οι ενέργειες σήμερα είναι σε μεγάλο βαθμό προσανατολισμένες στο μέλλον και αισιόδοξες. Μπορεί να νιώθεις ότι η ζωή επιταχύνεται αρκετά για να σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις. Είσαι σε θέση να διδάξεις, να καθοδηγήσεις τους άλλους και επίσης είναι μια καλή μέρα για να βασιστείς στη διαίσθηση σου και να ονειρευτείς ιδέες και σχέδια. Λαχταράς κίνηση και δράση και φέρνεις την ατομικότητα και τη δημιουργικότητα σε ό,τι κάνεις. Νιώθεις αρκετά γενναία σήμερα, ιδιαίτερα όταν εκφράζεις τις ιδέες και την προσωπικότητα σου.

Σκορπιός
Μπορεί να εμπνέεσαι από τις συζητήσεις και τις συνδέσεις που κάνεις σήμερα και η οικεία ζωή σου μπορεί να πάρει ώθηση με επιπλέον προσοχή. Μπορεί να αισθάνεσαι πολύ παθιασμένη με ένα άτομο ή μια ιδέα. Ευνοούνται επίσης οικονομικά και επαγγελματικά με τη στήριξη να έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Οι σχέσεις μπορεί να είναι ευχάριστα πικάντικες και ο προσωπικός σου μαγνητισμός είναι δυνατός, λόγω του σημερινού τριγώνου Αφροδίτης – Άρη. Αυτή η επιρροή φέρνει δυο ενέργειες που αλληλοσυμπληρώνονται με αρμονία, δίνοντας σου την ικανότητα να διεκδικείς τις ανάγκες σου με γοητεία.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα έχει υπέροχες δημιουργικές δυνατότητες, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν μια τριγωνική όψη. Το κόλπο είναι να βλέπεις την ομορφιά της στιγμής αντί να ανησυχείς για οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο οι διελεύσεις σε προκαλούν να βελτιωθείς, να κάνεις θετικές ενέργειες και να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις τώρα επομένως, είναι απίθανο να είναι μια παθητική μέρα. Κάποιος ρομαντικός ενθουσιασμός στον αέρα ή δημιουργικές αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι εμπνευσμένες.

Αιγόκερος
Μπορεί να είναι μια εξαιρετικά δημιουργική στιγμή για τη δουλειά και τους πρακτικούς στόχους σου για προσωπική και επαγγελματική έλξη. Η φήμη σου μπορεί να ενισχυθεί και η σημερινή διάθεση είναι ζεστή, γενναιόδωρη και φιλόξενη, αλλά ήπια ανταγωνιστική. Μπορείς να κάνεις θετικά βήματα σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία, αν και η διάθεση σου είναι επίσης αρκετά κοινωνική. Τα επίπεδα αντοχής είναι ισχυρά και με τα κίνητρα που υπάρχουν μπορείς να κάνεις πιο εύκολη τη δουλειά χωρίς να σπαταλάς ιδιαίτερη ενέργεια.

Υδροχόος
Υπάρχουν ισχυρές δυνατότητες για τόνωση αλληλεπιδράσεων σήμερα. Οι διελεύσεις πυροδοτούν δημιουργικές παρορμήσεις και την ανάγκη να τις μοιραστείς. Μια θετική, δυναμική προσέγγιση σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου ειδικά σε σχέσεις ή δημιουργικές προσπάθειες μπορεί να σε ωφελήσουν σημαντικά τώρα. Είσαι γοητευτική, αλλά κάνεις και ευχάριστα πράγματα να συμβούν. Η ανταγωνιστικότητα είναι πιθανή σήμερα αλλά μπορείς να τη μετατρέψεις προς όφελος σου.

Ιχθείς
Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Άρη σε παρακινεί να επιδιώξεις ενεργά καλύτερες συνθήκες για τον εαυτό σου. Μπορεί να είσαι εξαιρετικά πρόθυμη να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου ιδιαίτερα σε ένα βαθύ, εσωτερικό επίπεδο. Η εστίαση σε προσωπικά θέματα, οι θεραπευτικές ενέργειες και η θετική ενίσχυση μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμο. Η εύρεση δημιουργικών καναλιών ή τρόπων για να δώσεις φωνή σε κάποιες από τις εσωτερικές σου επιθυμίες είναι ικανοποιητικές. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κοιτάξεις μέσα σου και να νιώσεις άνετα με τα συναισθήματα και τις σχέσεις σου.

Πηγή: tlife.gr