Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 30 Αυγούστου 2022

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Ζυγού σε όλη τη διάρκεια της ημέρας δημιουργώντας δυο κύριες όψεις, μια αντίθεση με τον Δία τα ξημερώματα και μια αντίθεση με τον Χείρωνα στον Κριό. Από τον Ζυγό, η Σελήνη στρέφει περισσότερο το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις, τις επαφές με τους άλλους και τις συνεργασίες. 

dmfmfm ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου τονίζοντας την ανάγκη σου για συνδέσεις. Η επικοινωνία είναι καλή σήμερα. Οι αποφάσεις σχετικά με την εργασία ή την υγεία μπορεί να είναι προκλητικές. Ο πειρασμός να απομακρυνθείς από ένα μονοπάτι μπορεί επίσης να είναι ισχυρός εάν δεν αντιμετωπίσεις το πραγματικό πρόβλημα πίσω από την ανησυχία σου.

Ταύρος
Η μετριοπάθεια είναι σοφή επιλογή τώρα αλλά όχι τόσο απλή για να την εφαρμόσεις στο πρώτο μισό της ημέρας με τον Ήλιο και τον Δία σε μια άβολη όψη. Μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να συνδεθείς με τους άλλους. Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλύτερο για να κάνεις συμβιβασμούς και προσαρμογές, αν και δεν είναι εύκολο. Καθώς προχωρά η μέρα οι ανησυχίες σου καταλαγιάζουν.

Δίδυμοι
Η επιθυμία να παραμείνεις με ό,τι είναι οικείο είναι έντονη με τον Ήλιο να διασχίζει αυτήν τη στιγμή τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Ωστόσο ο Ήλιος και ο Δίας βρίσκονται σε διαφορετικά μήκη κύματος σήμερα και η επιθυμία να ανοίξει νέο έδαφος μπορεί να ανταγωνιστεί αυτή τη συντηρητική επιρροή. Ίσως δυσκολευτείς να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στην κοινωνική και ιδιωτική σου ζωή. Είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να βρεις τη μέση οδό. Προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Η επιθυμία να πετύχεις κάτι σημαντικό σήμερα είναι έντονη, αλλά μπορεί να έχεις και την ανάγκη να κυνηγήσεις τα ενδιαφέροντα σου ή να εξερευνήσεις τις επιλογές σου. Επειδή δεν μπορείς να καταφέρεις να τα κάνεις και τα δυο ταυτόχρονα, μπορεί να αποφασίσεις τι είναι πιο σημαντικό για εσένα. Οι ρουτίνες και η καθημερινή ζωή μπορεί να σου φαίνονται βαρετά για αυτό και δίνεις έμφαση στο παιχνίδι του έρωτα.

Λέων
Από τη μια πλευρά μπορεί να θέλεις να κάνεις κάτι ασυνήθιστο και να εξερευνήσεις νέα μέρη ή ιδέες και από την άλλη θέλεις να νιώσεις άνετα. Αυτό οφείλεται στο ότι ο Ήλιος στον τομέα των πόρων σου σε ενθαρρύνει να παίξεις με ασφάλεια και να κολλήσεις σε αυτό που γνωρίζεις σε μια δύσκολη όψη του Δία, ο οποίος βρίσκεται στον τομέα της περιπέτειας και του πνεύματος σου, διεγείροντας την επιθυμία να δοκιμάσεις κάτι εντελώς νέο. Καθώς προχωρά η μέρα οι τομείς της επικοινωνίας και της συνεργασίας συνδέονται όμορφα και μπορεί να υπάρξουν εποικοδομητικές συζητήσεις.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον άνετο 2ο οίκο σου και οι ανάγκες σου για ασφάλεια και εξοικείωση είναι έντονες. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποια αναποφασιστικότητα σήμερα, καθώς είσαι διατεθειμένη να ενεργήσεις με βάση το εγώ ή το συναίσθημα και όχι με τη λογική, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου. Αν τείνεις προς τη δέσμευση σήμερα βεβαιώσου ότι λαμβάνεις υπόψη όλους τους παράγοντες. Μπορεί να αναλάβεις μια πρόκληση ή ένα έργο που τελικά γίνεται βάρος, καθώς υπάρχει μια τάση να υπερεκτιμάς και να υποτιμάς τον χρόνο και την ενέργεια σου.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου. Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να νιώθεις αναποφάσιστη. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστικές παρορμήσεις μεταξύ του να κάνεις κάτι μόνη σου ή να μοιραστείς δραστηριότητες με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε όσο το δυνατόν περισσότερο να μην χρονοτριβείς ή να μην δεσμευτείς σε κάτι που είναι πάνω από τις δυνατότητες σου. Η “γείωση” της ανησυχίας μπορεί να βοηθήσει πολύ στο να απολαύσεις τη μέρα και να την μετατρέψεις σε ευχάριστη.

Σκορπιός
Σήμερα μπορείς ιδανικά να πάρεις τις ανάσες σου και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Ωστόσο μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς ή να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα. Υπάρχει μια τάση να εκτιμάς λανθασμένα τις δυνατότητές σου το πρώτο μισό της ημέρας με αποτέλεσμα ίσως να αναλαμβάνεις πάρα πολλά. Μπορεί να υπάρχει μια υπερβολή σε θέματα που αφορούν στον έρωτα.

Τοξότης
Το πρώτο μισό της ημέρας μια πεμπτουσία Ήλιου – Δία μπορεί να σε τραβήξει προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Μπορεί να αντιμετωπίσεις την ανάγκη να κάνεις προσαρμογές αντί να προχωρήσεις. Είναι πιθανώς καλύτερο να λάβεις μέτρα για να περιορίσεις τα πράγματα, να ρυθμίσεις τον εαυτό σου και να βάλεις προτεραιότητες εάν αισθάνεσαι λίγο κουρασμένη. Οι προσδοκίες των άλλων ή οι στόχοι σου μπορεί να είναι άκαρπες και οι υποσχέσεις που δίνεις τώρα να είναι δύσκολο να τηρηθούν.

Αιγόκερος
Μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα ή να πάρεις μια σταθερή απόφαση το πρώτο μισό της ημέρας. Ένα μέρος σου προτιμά να μένει με το οικείο και ένα άλλο να θέλει να δικτυωθεί περισσότερο. Ό,τι κι αν διαλέξεις τουλάχιστον δεν αφήνεσαι στην αδράνειας ή στην υπερβολική σκέψη. Η μέρα προχωρά με διάθεση για πρόοδο στη ζωή, αλλά και στα οικονομικά. Το κόλπο είναι να βρεις κάτι παραγωγικό και να πας τα πράγματα βήμα βήμα.

Υδροχόος
Ο Ήλιος σχηματίζει μια άβολη όψη με τον Δία επηρεάζοντας το πρώτο μισό της ημέρας. Οι αλληλεπιδράσεις με άλλους μπορεί να μην κινούνται πολύ ομαλά, αλλά αυτό είναι παροδικό. Μπορεί να αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ ασφάλειας και εξέλιξης κι αυτό να δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Ο ενθουσιασμός μπορεί να αυξηθεί και να πέσει ξαφνικά, ώστε να σε κάνει να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά. Καθώς η μέρα προχωρά είσαι σε καλή φάση για ανανέωση μέσω δραστηριοτήτων που τροφοδοτούν το πνεύμα σου.

Ιχθείς
Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι δύσκολο να αισθάνεσαι πραγματικά ικανοποιημένη με μια αμήχανη όψη του Ήλιου με τον Δία να χωρίζει τα ενδιαφέροντα σου. Το κλειδί είναι να ξεπεράσεις την ιδέα ότι πρέπει να προχωρήσεις σκληρά ή καθόλου. Η μετριοπάθεια είναι δύσκολο να εξασκηθεί σήμερα, αλλά θα σε βοηθήσει να προσγειωθείς. Είσαι έτοιμη να δεις και να αρπάξεις τις ευκαιρίες της ημέρας. Επικεντρώσου στην απελευθέρωση του εαυτού σου από περιττά ψυχικά βάρη.