Oι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 30 Μαΐου 2019

zdeyrs ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΠΕΜΠΤΗ

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο σε όποια συζήτηση ή κοινωνική εκδήλωση υπάρχει, καθώς διεκδικείς έντονα την προσοχή και διατυπώνεις με έμφαση τις απόψεις σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις άκρως υποκειμενικός και εγωκεντρικός και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανά να σου ρίξουν την ψυχολογία και να φέρουν στο φως προβλήματα και παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει στην καριέρα σου  που δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις. Κρατά χαμηλούς τόνους για να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όποια ζητήματα προκύπτουν. 

Σήμερα πιθανές ανασφάλειες και κατήφεια λόγω καριέρας μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, πρόσεξε μην επηρεαστεί η σχέση σου γιατί οι συγκρούσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, είναι στο χέρι σου αν θα ευδοκιμήσει γιατί οι φόβοι και η απαισιοδοξία σου θα είναι τροχοπέδη. 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα του παρελθόντος που εμφανίζονται και μπορεί να σου δημιουργούν έντονη μοναχικότητα και εσωστρέφεια. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητα γιατί δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και αυτό μπορεί να προκαλέσει λάθη που θα σε εκθέσουν. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνουν πιθανή θλίψη, καθώς οι φόβοι και τα απωθημένα έρχονται εντονότερα στο φως. Πρόσεξε την ψυχολογία σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να σε οδηγήσει στο να  βυθιστείς ή να συγκρουστείς καλό είναι να αποφύγεις και τα δύο.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε ενοχές και φόβους να υπερνικήσουν την καλή σου διάθεση και αφιέρωσε αυτή τη μέρα στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και δημιουργούν συναισθηματική θύελλα που  πιθανά να δημιουργήσει κατήφεια και μελαγχολία.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και είναι μοναδική ευκαιρία για εσένα να συναναστραφείς φιλικά σου πρόσωπα για να εκφράσεις πιθανές ιδέες που μπορεί να ενδιαφέρουν ή απόψεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κοινές δράσεις μαζί τους. Οι συλλογικές προσπάθειες μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, καθώς ικανοποίησε με το να δουλέψεις σε ομαδικό επίπεδο. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο φόβους, καχυποψία, ανασφάλειες και παρασκήνιο και δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν προβλήματα με φίλους, καθώς οι συγκρούσεις είναι πιθανές.

Σήμερα η ένταση και η απαισιοδοξία που νιώθεις μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου, προτίμησε να περάσεις χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου παρά να θέσεις στόχους που μπορεί να προκαλέσουν αντιπαράθεση.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να υπάρξει, η αποστασιοποίηση και η καχυποψία μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η ενασχόλησή σου με υποχρεώσεις και ευθύνες της καριέρας είναι έντονη, καθώς προστίθενται σε αυτές που ήδη έχεις και μπορεί να δημιουργήσουν έντονο άγχος αφού θέλεις  να τις διεκπεραιώσεις με άψογο τρόπο. Πίστεψε στη μεθοδικότητα και την εργατικότητά σου και δεν θα χάσεις. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανή απαισιοδοξία και ανάγκη ελέγχου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο που δεν θα είναι εύκολο να χαλιναγωγηθεί με πιθανά δυσάρεστα αποτελέσματα.

Σήμερα πιθανή απαισιοδοξία και ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, δείξε ψυχραιμία και σύνεση. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να προκύψουνμ πρόσεξε γιατί η ανάγκη χειρισμού μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστα αποτελέσματα.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και είναι γεγονός ότι νιώθεις έντονη αισιοδοξία και διάθεση να διασκεδάσεις, καθώς επιδιώκεις να δεις πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Σπουδές και σεμινάρια για πνευματικά ενδιαφέροντα έρχονται στο προσκήνιο και  επιδιώκεις να ακολουθήσεις ότι ανοίγει τους ορίζοντές σου. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κατήφεια, ανάγκη για έλεγχο και επιβολή και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα σε πιθανές συζητήσεις που θα βρεθείς και να οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Σήμερα η αισιοδοξία μπορεί να πάει περίπατο εάν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις απωθημένα και κατήφεια που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως η προσπάθεια να επιβάλλεις την άποψή σου και ο φανατισμός μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Έντονη είναι η νευρικότητα που σε διακατέχει από το πρωί, προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις πιθανές ανασφάλειες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω εντείνει τον εκνευρισμό και μπορεί να φέρει πιθανή κατήφεια, απαισιοδοξία και χειριστική διάθεση πού να δυναμιτίσει το κλίμα τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα καχυποψία και ζήλια μπορεί να  δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό μείγμα που θα βάλει φωτιά στα θεμέλια της σχέσης σου δείξε προσοχή.  Αν είσαι ελεύθερος/η οι ανασφάλειες είναι έντονες και η απαισιοδοξία πιθανά να μην σου επιτρέψει να αφεθεί στον έρωτα.

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου, καθώς έχεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μην υπάρξουν εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο αφού ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος. Πιθανές είναι νέες  συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, καθώς εντοπίζεις με ευκολία ποιες είναι αυτές που σε συμφέρουν και μπορούν να αποδώσουν. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανή απαισιοδοξία και ανάγκη ελέγχου που μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις από το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

  

Σήμερα ανασφάλειες και φοβίες θα δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ψυχραιμία.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, οι προσωπικές σου ανασφάλειες και πιθανή απαισιοδοξία θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έντονο είναι το άγχος που μπορεί να σου προκαλούν ευθύνες και αγγαρείες στη δουλειά, θα πρέπει όμως να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με συναδέλφους σου λόγω του ότι μπορείς να γίνεις έντονα επικριτικός. Προσπάθησε να βάλεις γυμναστική στη ζωή σου για να εκτονώσεις του στρες. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει ακόμα περισσότερο τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να γίνει σκληρός και έντονα εξουσιαστικός στο εργασιακό περιβάλλον προκαλώντας σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Σήμερα το άγχος αυξάνεται και είναι πιθανό να εκτονωθείς το ταίρι σου δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.  Αν είσαι ελεύθερος/η οι ανασφάλειες και η απαισιοδοξία που δημιουργούνται λόγω της έντονης καθημερινότητας δεν επιτρέπουν να ασχοληθείς με τον έρωτα.

Τοξότης

  

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η χαρά, η παιδικότητα και η ανάγκη για διασκέδαση είναι πασιφανείς. Σημαντικό είναι για σένα να φλερτάρεις και να γίνεις το επίκεντρο του της προσοχής σε όποια παρέα και αν βρεθείς, πρόσεξε όμως γιατί αυτό μπορεί να σε κάνει έντονα εγωκεντρικό και να υπάρξει δυσαρέσκεια. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει ανασφάλειες, έλλειμμα αυτοπεποίθησης και τάσεις ελέγχου ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος για να μπορέσεις να μην δυναμιτίσει το κλίμα στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα δείξε ιδιαίτερη προσοχή για να αποφύγεις έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου που θα κοστίσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν, πρόσεξε όμως γιατί ανασφάλειές σου σε οδηγούν σε έντονη κτητικότητα και ανάγκη για έλεγχο και αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς είναι έντονη η ανάγκη για την ασφάλεια και τη θαλπωρή που μπορούν να σου δώσουν. Αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν κυκλοθυμία που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην υπάρξουν ένταση οικογενειακό επίπεδο. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου φέρνουν στην επιφάνεια απαισιοδοξία,  χειριστική διάθεση και τάσεις ελέγχου που μπορούν να οδηγήσουν  σφοδρές συγκρούσεις  στο οικογενειακό περιβάλλον.

Σήμερα μην επιτρέψεις στους φόβους και στην κατήφεια να κυριαρχήσουν και να χαλάσουν το ρομαντικό κλίμα που μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η ανασφάλειες και απωθημένα δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο να συναναστραφείς με στενά πρόσωπα σε σένα, καθώς είναι σημαντικό να επικοινωνήσεις μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας. Εμπόριο και δημόσιες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανόν να υπάρξουν συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνουν στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλανίζουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με κοντινά σου πρόσωπα, όπως αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητοί φίλοι, που θα χαλάσουν το κλίμα στη σχέση σας.

Σήμερα πρόσεξε ιδιαίτερα την επικοινωνία με το ταίρι σου γιατί δεν αποκλείεται ζητήματα του παρελθόντος να έρθουν στο φως και να υπάρξουν εντάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, θα πρέπει όμως να διαχειριστείς με λογική και ηρεμία κατήφεια και ανασφάλειες.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό σου και την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και λογαριασμών που μπορεί να υπάρχουν. Σημαντικό είναι για εσένα να απολαύσεις μικρά και απλά πράγματα της ζωής, πρόσεχε όμως γιατί αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο  και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  λειτουργεί ενισχυτικά σε πιθανή ανασφάλεια και φόβους που μπορεί να εκδηλώνεις και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται.

Σήμερα το έλλειμμα αυτοπεποίθησης και οι ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν έντονα τη σχέση σου, πρόσεχε γιατί η σκληρότητα δεν θα βοηθήσει.  Αν είσαι ελεύθερος/η οι φόβοι που σε διακατέχουν πιθανά να μη σου επιτρέψουν να απολαύσεις νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει προσπάθησε να τους διαχειριστείς.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​