Όλα τα ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες μέσα στο μήνα Φεβρουάριο

rthy ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Δείτε ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες και περίοδοι του μήνα για κάθε ζώδιο, σύμφωνα με άρθρο του astrology.gr

ΚΡΙΟΣ 

Από 1 έως και 13 Φεβρουαρίου

Ο Άρης στο ζώδιό σου θα δώσει μεγαλύτερη ένταση σε σένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο και κυρίως προς το τέλος. Η σύνοδός του με τον Ουρανό Από τις 7 του μηνός μέχρι και τις 13 θα δημιουργήσει εντάσεις και εκρήξεις. Επίσης, χρειάζεται προσοχή με τα εξτρίμ σπορ αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με φωτιά. Κράτησε αποστάσεις από όλους και από όλα και πρόσεξε τις παρορμήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ 

Από 14 έως και 28 Φεβρουαρίου

Ο Άρης θα μπει στο ζώδιό σου και θα ξεκινήσει να σου δίνει μια πολύ μεγάλη αίσθηση ασφάλειας και δύναμης και θα σε δραστηριοποιήσει ώστε να αποκτήσεις και υλική εξασφάλιση. Ο έντονος αισθησιασμός που θα βγάζεις μπορεί να σου δημιουργήσει μπελάδες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Από 4 έως και 28 Φεβρουαρίου

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και 8ο οίκο σου θα εισπράξεις χρήματα που θα σε βοηθήσουν να ξοφλήσεις χρέη ή να εκπληρώσεις υποχρεώσεις προς τρίτους. Επίσης, λίμπιντό σου θα είναι ανεβασμένη.

19 Φεβρουαρίου

Η Πανσέληνος στην Παρθένο και 4ο οίκο σου θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο σπίτι σου και την οικογένειά σου. Ίσως μάθεις πράγματα που θα σε βγάλουν από τις ψευδαισθήσεις σου. Μπορεί να κάνεις κι αλλαγές στο χώρο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Από 4 έως και 28 Φεβρουαρίου

Από τις 4 έως και τις 28 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στον άξονά σου, οπότε θα έχεις μια ευκολία στις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες και θα μπορείς να πετύχεις πράγματα, μέσω των καλών κοινωνικών σχέσεων που θα αναπτύξεις. Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα όλων των σχέσεών σου θα είναι ένα δώρο που θα σου δώσει σε αυτή την φάση. 

ΛΕΩΝ 

4 Φεβρουαρίου

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε κάνει για λίγο περισσότερο επαναστάτη, αλλά θα σε βγάλει κι από την μονοτονία και την επανάληψη, δείχνοντάς σου έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στις φιλίες, συνεργασίες και ό,τι αφορά στις ομαδικές προσπάθειες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

19 Φεβρουαρίου

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου στις 19 του μηνός, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες μόλις ημέρες. Θα δώσει μια άλλη διάσταση της πραγματικότητας και θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα, επειδή θα δεις καθαρά τις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες που πιθανόν να κουβαλάς. Συγχρόνως θα κάνεις διάκριση στο κατά πόσο θα ακολουθήσεις το συναίσθημα και την ευαισθησία ή τη λογική. Καλή εποχή για να βελτιώσεις την διατροφή σου.

Από 10 έως και 28 Φεβρουαρίου

Ο Ερμής στους Ιχθύς, στον άξονά σου, θα σου προσφέρει μια χαλάρωση αλλά και μια αποφυγή της αλήθειας και της πραγματικότητας. Από την άλλη, θα σου κάνει καλό γιατί θα αναπτύξεις την συμπόνια, την θετική στάση απέναντι στους ανθρώπους και θα γίνεις πιο συγχωρητικός/η. Επίσης, θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις ένα καλλιτεχνικό κομμάτι που ίσως να έχεις μέσα σου κρυμμένο. Χρειάζεται να αποφεύγεις τις σκέψεις που σε βγάζουν τελείως την καθημερινότητά σου και σε βάζουν σε αδιέξοδα μονοπάτια.

ΖΥΓΟΣ 

Από 1 έως και 13 Φεβρουαρίου

Ο Άρης στον Κριό, στον άξονά σου θα δημιουργήσει τριγμούς στις πολύ προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως γίνουν αιφνίδιες αποχωρήσεις και μάλιστα εκεί που θεωρούσες σίγουρα τα πράγματα. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου, θα είσαι πιο ευάλωτος/η σε συμπεριφορές πολύ ανατρεπτικές. Χρειάζεσαι προσοχή στο πώς θα κινηθείς γιατί μπορεί να νιώθεις ότι είσαι μια βόμβα έτοιμη να σκάσει. Μακριά από τα εξτρίμ σπορ και μην τρέχεις, όταν οδηγείς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Από τις 14 έως και τις 28 Φεβρουαρίου

Ο Αρης που μπαίνει στον Ταύρο θα σε ενεργοποιήσει μέσω των σχέσεων και συνεργασιών και θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα για τους άλλους. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Θα βγεις στην επίθεση για να κερδίσεις ή να διεκδικήσεις χρήματα. Πάντως ο αισθησιασμός σου θα κτυπήσει κόκκινο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Από 4 έως και 28 Φεβρουαρίου

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και 2ο οίκο σου θα σε κάνει πιο σοβαρό, όσον αφορά στην διαχείριση των οικονομικών σου, αλλά και των συναισθημάτων σου και μόλις γίνεις πιο συνεπής και υπεύθυνος/η θα έρθουν και τα κέρδη.

19 Φεβρουαρίου

Η Πανσέληνος στην Παρθένο και 10ο οίκο σου θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις στα επαγγελματικά σου. Ίσως μάθεις πράγματα που θα σε βγάλουν από τις αυταπάτες σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Από 4 έως και 28 Φεβρουαρίου

Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει αίγλη, δύναμη αλλά και κοινωνική αναγνώριση. Σίγουρα ο πήχης των απαιτήσεων σου θα ανέβει αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

4 Φεβρουαρίου

Η Νέα Σελήνη στις 4 του μηνός θα σε φέρει εμπρός σε μια καινούργια κατάσταση, από την οποία γενικά θα έχεις πολλές και καλές εξελίξεις καθώς θα απαλλαγείς από ό,τι δε χρειάζεσαι πια. Είναι σαν να βάζεις και πάλι το νερό στο αυλάκι αυτή τη φορά όμως θα είναι καθαρό.

Από 1 Φεβρουαρίου έως και 9 Φεβρουαρίου

Ο Ερμής που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει ένα μεγάλο κίνητρο να ξεπεράσεις πολλές λανθασμένες αντιλήψεις. Για αυτό θα επενδύσεις περισσότερο σε νέες και πρωτοπόρες πληροφορίες. Το κυριότερο απ’ όλα είναι να προχωρήσεις στην άμεση υλοποίηση όλων όσων σκέφτεσαι. 

ΙΧΘΥΕΣ 

10 έως και 28 Φεβρουαρίου

Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου φέρει έμπνευση και γενικά θα αναπτύξεις ένα κομμάτι ρομαντισμού αλλά και δημιουργικής φαντασίας. Όλα αυτά φυσικά με μέτρο γιατί μπορεί να περάσεις και στο άλλο άκρο, αυτό της πλήρους αδράνειας και το χάσιμο χρόνου χωρίς στόχο και σκοπό.

19 Φεβρουαρίου

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα σου δώσει ένα καινούργιο νόημα ζωής και πορείας. Συμπόνια, καλοσύνη και ευαισθησία θα είναι μερικά από τα στοιχεία που θα τονιστούν αυτή την περίοδο. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, στο ζώδιο της Παρθένου δεν σε αφήνει να βουλιάξεις στις αυταπάτες. Αντίθετα, σε ξυπνάει από το λήθαργο και σε βάζει να δοκιμάσεις πράγματα στην πράξη. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες η επιρροή θα είναι μεγαλύτερη.