Όσοι έχουν γενέθλια κάποιες συγκεκριμένες μέρες, θα βιώσουν πολλές αλλαγές

eyry5e6 ΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΓΕΝΕΘΛΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Σε νέο άρθρο του astrology.gr είδαμε ποιοι πλανήτες θα έχουν μεγάλη επίδραση ειδικά σε κάποια ζώδια και μεγαλύτερη σε όσους έχουν γεννηθεί συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Η αστρική Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σε επηρεάσει θετικά και διαδοχικά, αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο και έχεις γεννηθεί από 1/12 έως 8/12. Ευκαιρία, λοιπόν, για… καλλωπισμούς κάθε είδους, ενώ η αίσθηση άνεσης και καλοπέρασης θα συνδυαστεί και με φλερτ που «δίνουν» ψυχολογία.

Αντίστοιχα πλεονεκτήματα θα έχεις κι αν είσαι Δίδυμος, γεννημένος/η από 31/5 έως 7/6, με επίκεντρο τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και τα καλά που έρχονται από άλλους.

Κοινωνικά πλεονεκτήματα και περισσότερες ευχάριστες στιγμές στο σπίτι και την οικογένειά σου σε περιμένουν όμως κι αν είσαι Παρθένος ή Ιχθύςκι έχεις τα γενέθλια σου από 31/8 έως 7/9 ή αντίστοιχα από 28/2 έως 6/3.

-Ο αστρικός Άρης βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του Κριού και θα σου φέρει εντάσεις, προκλήσεις αλλά κι ένα δημιουργικό πνεύμα, αν έχεις γεννηθεί από 20/3 έως 25/3. Πρόσεξε βέβαια τις κινήσεις σου, αφού οι πιθανότητες ενός ατυχήματος είναι αυξημένες.

«Θέματα» σχέσεων και συνεργασιών σε περιμένουν στην… γωνία, αν είσαι Ζυγός, γεννημένος/η από 23/9 έως 28/9 κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι πως ευνοείσαι σε μια προσωρινή συμμαχία «ειδικού σκοπού» και όχι ως προς τις μακροχρόνιες βλέψεις σου. Επιπλέον, «καυτές» συγκινήσεις με θετικό αλλά και αρνητικό πρόσημο θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»!

Κι εσύ Καρκίνε που έχεις γενέθλια από τις 21/6 έως τις 26/6 ανασκουμπώσου γιατί σε περιμένουν δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα και γρήγορα, δεν αποκλείεται όμως να «τα σπάσεις» με ένα ισχυρό πρόσωπο, γι’ αυτό ακολούθησε κατά γράμμα το «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα»!

Αν πάλι είσαι Αιγόκερως των πρώτων ημερών (από 22/12 έως 27/12) είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, έχεις όμως και την επιλογή να κάνεις τον χώρο σου «καλοκαιρινό», προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικός! Πρόσεξε πάντως, μήπως πάθεις κάποιο ατύχημα «εντός των τειχών».

αστρικός Δίας βρίσκεται στον Σκορπιό και θα σου δώσει… μπόλικη τύχη και ευκαιρίες-ευκολίες αν έχεις γεννηθεί στις 16, 17 και 18/11, αξιοποίησε λοιπόν το timing!

Αν, πάλι, είσαι Ταύρος γεννημένος/η στις 15, 16 ή 17/5 θα δεις να σου έρχονται τα καλά μέσω των άλλων, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια «σούπερ» πρόταση.

Ανάλογα μπόνους στην καριέρα σου ή σε σχέση με την κοινωνική σου ανάδειξη θα έχεις κι αν είσαι Υδροχόος, γεννημένος/η στις 13 ή 14/2. Μπορείς μάλιστα να αναζητήσεις υποστήριξη από κάποιον ισχυρό.

Αν πάλι είσαι Λέων, γεννημένος/η στις 17 ή 18/8, θα δεις καλό από την οικογένειά σου, ενώ το σύμπαν στηρίζει και κάθε σχέδιο σου για να «αποκατασταθείς» με την ευρεία έννοια του όρου, να βρεις σπίτι αλλά και να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα.

-Ο αστρικός Κρόνος επιβάλλει περιορισμούς και εμπόδια, που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, αν είσαι Τοξότης κι έχεις γενέθλια στις 13 ή στις 14/12. Μην παίρνεις πολύ φόρα λοιπόν και μην υπολογίζεις «χωρίς τον ξενοδόχο», φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και να κινηθείς νομότυπα, αφού «έστιν Δίκης οφθαλμός»…

Αναποδιές όμως σε περιμένουν κι αν είσαι Δίδυμος, γεννημένος/η στις 12 ή 13/6, με μόνη «εναλλακτική» το ότι μπορεί να αφορούν τον/την σύντροφο ή έναν συνεργάτη σου. Και, βέβαια, μην κλείσεις καμία συμφωνία, αφού δεν θα «περπατήσει».

Στενοχώριες και… πίκρες στο σπίτι σε περιμένουν, αν είσαι Παρθένος, γεννημένος/η στις 14 ή 15/9. Μπορείς, ωστόσο, να πουλήσεις ή να απαλλαγείς από ό,τι δεν χρειάζεσαι.

Αν πάλι είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 11 ή 12/3 να θυμάσαι πως σε αυτήν την φάση οφείλεις να τα κάνεις όλα νομότυπα, αφού θα κριθείς αυστηρά. Επιπλέον, μην μπεις καν στον κόπο να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό.

Ο αστρικός Ουρανός θα σου φέρει αλλαγές και ανατροπές «εφ’ όλης της ύλης» αν είσαι Κριός της 25ης ή 26ης Μαρτίου αλλά και Ζυγός της 27ηςΣεπτεμβρίου και… καλά θα κάνεις να συνηθίσεις την ιδέα μιας νέας ζωής, ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που πορευόσουν μέχρι σήμερα.

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Καρκίνος της 26ης Ιουνίου ή Αιγόκερως της 27ης Δεκεμβρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να δίνουν την αφορμή.

-Ο αστρικός Πλούτωνας υποδεικνύει το τέλος ενός κύκλου αλλά και μια νέα αρχή στην περίπτωση που είσαι Τοξότης της 20ης Δεκεμβρίου ή Δίδυμος της 19ης Ιουνίου.

«Μοιραία» γεγονότα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 21ης Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 18ης Μαρτίου και σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και τις παθογένειές του, αφού «ουδέν κακόν, αμιγές καλού».

-Τέλος, ο αστρικός Ποσειδώνας θα σου φέρει εξαπατήσεις στο υλικό πεδίο αλλά και μια «δαιμονισμένη» έμπνευση αν είσαι Λέων της 14ης Αυγούστου, Υδροχόος της 9ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 11ης Μαΐου ή Σκορπιός της 13ης Νοεμβρίου.

Λάβε τα δέοντα μέτρα ασφαλείας, λοιπόν, αλλά έχε πίστη πάντα και στον «από μηχανής θεό» που σε ακολουθεί!