Πέντε αλήθειες και μια κακή φήμη για τον άντρα Αιγόκερω!

sdfssfer Αιγόκερως, ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΓΕΝΕΘΛΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΦΗΜΗ

Σε άρθρο του astrology.gr διαβάσαμε 5 αλήθειες για τους Αιγόκερους και ένα μύθο που συχνά τους ακολουθεί και έχει δημιουργήσει… λάθος εντυπώσεις για τους άντρες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

5 αλήθειες!

1. Παίρνει τα πάντα πολύ σοβαρά!Αλήθεια του κερατά! Σοβαρά όμως παίρνει και τον εαυτό του κι ακόμα κι αν γνωρίσεις Αιγόκερω χαβαλέ, θα ξέρεις πως ο πυρήνας του, είναι συμπαγής και δεν… αστειεύεται! Κι επειδή τα παίρνει όλα πολύ σοβαρά, έχει βγάλει την φήμη του… μουτρωμένου. Κακώς! Είναι άτομο κυριολεκτικό, τετράγωνο και σωστό!

2. Είναι τρελά ανταγωνιστικός! Θέλει να είναι ο καλύτερος και πρόσεχε, γιατί το συγκεκριμένο ζώδιο, δεν εκφράζει απλά μια επιθυμία του στιλ «αχ και να ήμουν ο καλύτερος του χωριού!», δουλεύει σκληρά και κατά πάσα πιθανότητα, θα ΕΙΝΑΙ ο καλύτερος του χωριού!

3. Επειδή είναι σοβαρός, υπεύθυνος και δουλεύει σκληρά, οι γύρω του του φορτώνουν πολλές περισσότερες ευθύνες από όσες πραγματικά του αναλογούν, αλλά… οκ. Αντέχει στα δύσκολα, θα αντέξει και μερικά φορτία παραπάνω, παρόλο που δεν τα ζήτησε.

4. Είναι πολύ πιστός σε όλα: στις αρχές του, στα αγαπημένα και δοκιμασμένα πρόσωπα της ζωής του, στις συνήθειες του, σε ότι αγαπάει. Και πιστός είναι και ΚΑΚΟΣ μπορεί να γίνει εάν του πειράξεις κάτι ή κάποιον από τα παραπάνω. Να το θυμάσαι!

5. ΛΑΤΡΕΥΕΙ την οικογένεια! Οικογένεια για τον Αιγόκερω μπορεί να είναι οι αγαπημένοι του φίλοι, τα παιδιά, οι γονείς, τα κατοικίδια του, όποιο πρόσωπο αγαπάει. Βάζει την οικογένεια του ΠΡΩΤΗ κι όλοι οι υπόλοιποι, στηθείτε με νουμεράκι προτεραιότητας στην ουρά παρακαλώ!

Πάμε τώρα και στον σκληρό μύθο που τον ακολουθεί:

1. Ο Αιγόκερως δεν έχει αισθήματα, είναι άκαρδος, άκαμπτος, φοβιστικός. ΣΤΟΠ. Ο Αιγόκερως, δέχομαι ότι κατά καιρούς κι ανάλογα από πού τον κοιτάζεις, μπορεί να δείχνει φοβιστικός. Εντάξει μέχρι εδώ. Είναι ζώδιο που εμπνέει δέος, γιατί όπως και να το κάνουμε, ένας χαρακτήρας συμπαγής, ευθύβολος και με τέτοιες αντοχές, μπορεί και να τρομάξει κόσμο και κοσμάκη.

Όμως για ένα λεπτάκι, σε παρακαλώ. Άνθρωπος που δαγκώνει λαρύγγια για όσους αγαπάει, άνθρωπος που έχει την οικογένεια κορώνα στο κεφάλι του, μπορεί να είναι όντως άκαρδος και σκληρός; Μάλλον οι περισσότεροι φοβούνται τον Αιγόκερω και του φορτώνουν άσχημο κλισεδάκι, παρά ο ίδιος ζει χωρίς συναίσθημα… Δεν νομίζεις;