Ποια φοβία έχει το καθένα από τα 12 ζώδια;

ae54t6w3563w5 Άγχος, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΥΨΗ, ΦΟΒΙΑ

Το astrology.gr αναφέρει τις φοβίες που συχνά εμφανίζει κάθε ζώδιο Κάθε είδος φοβίας αναφέρεται με την επιστημονική του ονομασία και δεν έχει επινοηθεί:

ΚΡΙΟΣ

Αρρωστοφοβία: Δεν υπάρχει χειρότερο για τον Κριό από το να νιώσει αδυναμία ή να αρρωστήσει (Asthenophobia).

ΤΑΥΡΟΣ

Νεοφοβία: Δεν θέλει να μπουν νέα δεδομένα στη ζωή του, ούτε να γίνουν αλλαγές στο παραμικρό (Neophobia).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανιαροφοβία: Έχει διαρκές άγχος μήπως ρουτινιάσει ή βαρεθεί(Cathisophobia)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερημοφοβία: Το χειρότερο θα ήταν να τον απομονώσουν οι δικοί του άνθρωποι και να χαθεί η οικειότητα μαζί τους (Isolophobia)

ΛΕΩΝ

Κοινωνικοφοβία: Φοβάται πολύ μήπως κάποιο λάθος ή συμπεριφορά του αποκαλυφθεί και τον προσβάλλουν ή τον εξευτελίσουν δημοσίως (Social phobia).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτοφοβία: Φοβάται τον ίδιο του τον εαυτό. Μήπως δεν είναι τέλειος ή δεν χρησιμεύει πουθενά και σε κανέναν (Autophobia).

ΖΥΓΟΣ

Αποφασιστικοφοβία: Τρέμει στην ιδέα ότι θα χρειαστεί να πάρει αποφάσεις, χωρίς να έχει το χρόνο να συμβουλευτεί ή να συζητήσει με κάποιον άλλον (Decidophobia).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προδοσιοφοβία: Λόγω της καχυποψίας του, καταλήγει στον διαρκή φόβο, μήπως τον προδώσουν (Proditophobia).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φιλοφοβία: Η έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία δημιουργεί στον Τοξότη το φόβο, μήπως νιώσει συναισθηματική αδυναμία ή έρωτα για άλλο άτομο (Philophobia).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ατυχιοφοβία: Έχει στόχους, φιλοδοξία και επιμονή, γι’ αυτό φοβάται πολύ, μήπως αποτύχει στις επιδιώξεις του (Atychiphobia).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κλειστοφοβία: Το ανοιχτό του πνεύμα και η αέρινη φύση του, θέλουν άπλα. Το χειρότερό του είναι να στριμωχτεί σε έναν στενό χώρο και να μην έχει διέξοδο (Claustrophobia).

ΙΧΘΥΕΣ

Δυστυχιοφοβία: Ο δικός του κόσμος είναι φτιαγμένος από τη σύνθεση φαντασίας και πραγματικότητας. Αυτό που φοβάται πιο πολύ είναι μήπως γκρεμιστούν τα όνειρά του και γίνει δυστυχισμένος/η (Dystyhiphobia).