Πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ο ανάδρομος Ερμής του Μαρτίου

stxd ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και του ταξιδιού, κυβερνά ουσιαστικά την καθημερινότητά μας: Emails, μηνύματα, οδήγηση, μέσα μεταφοράς και ό,τι έχει να κάνει με το να πηγαίνουμε σε μέρη, να χρησιμοποιούμε συσκευές και να επικοινωνούμε με τους άλλους. Όπως καταλαβαίνετε, μπορεί να δημιουργήσε προβλήματα, αλλά με λίγη προετοιμασία μπορούμε να αποφύγουμε δύσκολες καταστάσεις.

Δείτε πώς θα σας επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιό σας:

Kριός

Θα νιώσετε την ενέργειά σας να πέφτει – γι’ αυτό χρησιμοποιείστε αυτή την περίοδο για να χαλαρώσετε. Θα προτιμήσετε να μείνετε μέσα και να δείτε ταινίες, παρά να βγείτε έξω για διασκέδαση, κι αυτό βοηθάει στο να μην αντιμετωπίσετε και κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία.

Ταύρος

Δεν μπορείτε να βασίζεστε στις συσκευές, το πρόγραμμα ή την ικανότητα να σκεφτείτε καθαρά κατά τη διάρκεια της ανάδρομης αυτής πορείας, αλλά θα μπορέσετε να βασιστείτε στους φίλους σας, αφού αυτό το κομμάτι της ζωής σας θα είναι γεμάτο με καλή ενέργεια. Βγείτε έξω και διασκεδάστε μαζί τους, θα σας κάνει καλό.

Δίδυμος

Προγράμματα, deadlines και συσκευές θα αντιμετωπίσουν όλα προβλήματα, γι’ αυτό προσπαθείστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να συνεχίσετε τη δουλειά σας. Θα περάσουν όλα μόλις τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, οπότε προσπαθήστε να τα κρατήσετε όλα υπό έλεγχο.

Καρκίνος

Όλοι θα θέλαμε να έχουμε το “καβούκι” μας στην ανάδρομη πορεία του Ερμή, γι’ αυτό νιώστε ευγνώμονες με τον εαυτό σας. Αναλογιστείτε που βρίσκεστε και πού θα θέλατε να πάτε, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στο πώς να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Λέων

Αν θέλετε να διατηρήσετε τη συγκέντρωσή σας, πρέπει να πάρετε απόφαση να μην σας επηρεάζει τίποτα, καθώς το δράμα δε θα λείψει αυτές τις μέρες. Μπορείτε να αποφύγετε τους τσακωμούς με το να μην απαντήσετε ή αντιδράσετε σε εκείνους που σας προκαλούν, μέχρι τουλάχιστον να περάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Παρθένος

Οι ανάδρομες πορείες είναι γνωστό πως μας κάνουν να αργούμε όπου πάμε, ντροπιαστικά μηνύματα να στέλνονται εκεί που δε θέλουμε και φυσικά, να φέρνουν πίσω κάθε πρώην σύντροφο που είχαμε ποτέ. Ένας πρώην θα επικοινωνήσει στα social media, ξεκινώντας ξανά ένα παλιό ρομάντζο. Προετοιμαστείτε γι’ αυτό και αποφασίστε αν είναι μία τοξική παγίδα ή κάτι διασκεδαστικό για να περάσετε τον χρόνο σας όσο ο ανάδρομος Ερμής φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόλοιπη ζωή σας.

Ζυγός

Είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι με το να δουλεύετε με τον εαυτό σας και να βελτιώνετε την καθημερινή σας ζωή. Η ενέργειά σας μπορεί να είναι σε χαμηλά επίπεδα αυτές τις μέρες, οπότε αν νιώθετε πως θέλετε να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, κάντε το.

Σκορπιός

Α, ναι, εκείνοι οι πρώην που εμφανίζονται κατευθείαν με κάθε ανάδρομη πορεία. Προσέξτε Σκορπιοί, γιατί τα φαντάσματα του παρελθόντος επιστρέφουν και καλό θα ήταν να μην απαντήσετε χωρίς να σκεφτείτε προσεκτικά αν θέλετε να αναζωπυρώσετε αυτή τη φλόγα. Δεν είναι η στιγμή να ξεκινήσετε οτιδήποτε που έχετε βλέψεις να κινηθεί ομαλά, οπότε προστατέψτε τον εαυτό σας.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής σας κάνει να θέλετε να ταξιδέψετε και συγχρόνως καταστρέφει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε τέτοιο πλάνο. Ίσως δεν είναι η καλύτερη στιγμή να δώσετε όλα σας τα λεφτά σε αεροπορικά εισητήρια. Κάντε οικονομία για μετά την ανάδρομη πορεία.

Αιγόκερως

Προσέξτε, επειδή ο ανάδρομος Ερμής είναι δύσκολος και εσάς δεν σας αρέσει να κάνετε λάθη. Τσεκάρετε δύο φορές τα emails σας πριν τα στείλετε, αφού ίσως να στείλετε κάτι σε κάποιον που δεν έπρεπε. Αποφύγετε αυτό το σενάριο και ίσως να είστε αυτοί που θα τα καταφέρουν καλύτερα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Υδροχόος

Οι ανάδρομες πορείες έχουν να κάνουν με αναθεώρηση – και τώρα πρέπει να επικεντρωθείτε στο να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναθεωρήσετε λίγο τα οικονομικά σας. Αδράξτε την ευκαιρία για να κάνετε ένα νέο οικονομικό πλάνο για μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Ιχθείς

Μαθήματα ζωής, ε; Όχι και ό,τι καλύτερο για εσάς, Ιχθείς, αφού σας αρέσει να ζείτε τον κόσμο που έχετε φτιάξει για εσάς. Αλλά με τον ανάδρομο Ερμή θα παρατηρήσετε κάποιες αλλαγές στον εαυτό σας. Θα επικεντρωθείτε στο πώς να υποστηρίζετε τον εαυτό σας στους άλλους, πράγμα που ίσως σας δυσκολέψει επειδή δεν θα σας αρέσουν οι διαμάχες.

Πηγή: jenny.gr