Σχεδιάζετε το γάμο σας; Δείτε ποιες ημερομηνίες θεωρεί “καλές” η αστρολογία

zsrfaser 2020, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΓΑΜΟΣ, ΖΩΔΙΑ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΣΕΛΗΝΗ

Αν σχεδιάζετε το γάμο σας τους επόμενους μήνες ή μέσα στο 2020, καλό είναι να γνωρίζετε πως σύμφωνα με τους αστρολόγους,  μεγάλο ρόλο για να επιλέξετε τη σωστή ημερομηνία, παίζουν οι όψεις και οι θέσεις της Σελήνης.

Όπως αναφέρει το myastro.gr, ορισμένες θέσεις της Σελήνης στα ζώδια, καθώς και όψεις της με άλλους πλανήτες θεωρούνται ευνοϊκές, άλλες λιγότερο θετικές και άλλες καλό είναι να αποφεύγονται. Γιατί λοιπόν να μην έχετε με την εύνοια της αστρολογίας με το μέρος σας, όταν με το καλό θα παντρευτείτε;
 
Γενικά, για όλα τα ζώδια η τελετή γάμου, να πραγματοποιείται με τη Σελήνη σε γέμιση, αλλά όχι με Πανσέληνο (κρίμα, βέβαια, αφού το ολόγιομο φεγγάρι θα έκανε πιο θεαματικό τον γάμο…). Αποφύγετε τη Σελήνη σε χάση (φθίνουσα φάση). Μια από τις καλύτερες ζωδιακές θέσεις της για γάμο είναι στον Ταύρο. Προδιαθέτει για τη μεγαλύτερη σταθερότητα στο γάμο, αλλά και για τον δυσκολότερο χωρισμό.
 
Δείτε αναλυτικά, τις θέσεις της Σελήνης στα ζώδια, για να προγραμματίσετε σωστά τον γάμο σας.
 

Από εκεί και πέρα, έχουν σημασία για τη γαμήλια ευτυχία και ορισμένες όψεις της Σελήνης με τους άλλους πλανήτες:

Σχεδιάζετε γάμο το 2020; 

Αν σκοπεύετε να παντρευτείτε μέσα στην επόμενη χρονιά, τότε ακούστε και τις συμβουλές που έδωσε η Άση Μπήλιου, στο τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής της.