Σήμερα και αύριο 4 ζώδια θα ζοριστούν και 4 θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις

yrtytrytry ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΖΩΔΙΑ, ΟΥΡΑΝΟΣ

Σλυμφωνα με το astrokoukous.oroskopos.gr η σημερινή και αυριανή αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει πολλούς!

Έρωτας, χρήματα, απόλαυση, διασκέδαση, τέχνη, δημιουργικότητας βρίσκονται αυτή την περίοδο σε «αδύναμη» στιγμή, αφού η Αφροδίτη από αυτή την θέση δεν είναι και τόσο γενναιόδωρη για να προσφέρει απλόχερα τις θετικές της «ιδιότητες» απεναντίας νιώθουμε ακάλυπτοι, καχύποπτοι και επιφυλακτικοί, με τον φόβο της απώλειας να αναβλύζει μέσα μας. Η Αφροδίτη εφόσον σχημάτισε δύσκολη γωνία τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο έρχεται τώρα να αναμετρηθεί με τον Ουρανό από τον Ταύρο, προκαλώντας ένα ευερέθιστο και εκρηκτικό κλίμα σε αυτή την Τετάρτη! Ανατροπές αναμένονται σε σχέσεις, οικονομικά και οι επιθυμίες όχι μόνο παραμένουν ακάλυπτες, αλλά αλλάζουν εντελώς μορφή! Πολλοί βρίσκονται σήμερα σε σοκ επειδή διαπιστώνουν πως αυτά που λαχταρούσαν, βαίνουν με έναν τελείως διαφορετικό ρυθμό από αυτόν που σχεδίαζαν ή και  επιθυμούσαν.  Ανθρώπινες σχέσεις αποσταθεροποιούνται, βρίσκονται σε κόντρα, διαλύονται εντελώς ξαφνικά ή και προκύπτουν γεγονότα που βγάζουν στο φως της επιφάνειας αλήθειες. Οι Κρίσεις ανεξαρτησίας δεν λείπουν.  Από την άλλη πλευρά οι ξαφνικές αλλαγές στην οικονομία, προκαλούν αντίδραση, κόντρα ενώ τα οικονομικά πλάνα πέφτουν στο βρόντο, γιατί έκτακτα γεγονότα ανατρέπουν τον προϋπολογισμό (τσουχτεροί λογαριασμοί, ξαφνικές οικονομικές απώλειες ). Όλες οι παραπάνω τάσεις, συνεχίζουν να δίνουν τις ισχυρές τους δονήσεις και αύριο Παρασκευή, όπου η Σελήνη από τον Ταύρο «αναμετρείται» με τον Κρόνο και τον Ουρανό, δίνοντας μας το μήνυμα ότι είναι οι μέρες αυτές έχουν ως χαρακτηριστικό τους την ανεπάρκεια, μένουν ακάλυπτες ανάγκες γεγονός που εντείνει την ανασφάλεια και τον φόβο. Σημαντικό είναι κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να βρίσκουμε με αμεσότητα εναλλακτικές λύσεις και να προσαρμοζόμαστε άμεσα στις εκάστοτε συνθήκες, αποφεύγοντας την επιμονή και το πείσμα της προσκόλλησης.

Ποιοι επηρεάζονται όμως από αυτό το «βαρύ» και εκρηκτικό φορτίο αυτών των δύο ημερών; Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ποιοι αναμένεται μέσα από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να έχουν ξαφνικές ευχάριστες εκπλήξεις (γιατί υπάρχει και αυτή η εκδοχή πάντα): Οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι και Παρθένοι – Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Astro Tips Ζωδίων