Στις 24 Ιουνίου έχει πανσέληνο και θα επηρεαστούν πολύ όλα τα ζώδια

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2021 στην 3η27 μοιρα του ζώδιο του Κρόνου και αναμένεται να επηρεάσει όλα τα ζώδια.

erewrewrwrew ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2021, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Η συγκεκριμένη πανσέληνος ονομάζεται υπερπανσέληνος (δηλαδή βρίσκεται πολύ κοντά στη Γη, γεγονός που την κάνει πολύ φωτεινότερη απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει). Συνήθως η απόσταση από τη Γη είναι 384.000 χιλιόμετρα, όμως η συγκεκριμένη απέχει 360.000 χιλιόμετρα.

Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου τα συναισθήματα γίνονται συνήθως εντονότερα. Ετσι, καλό θα ήταν να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό περιβάλλον, ώστε να βοηθήσετε να γεννηθούν και να «ανθίσουν» ρομαντικά και θετικά συναισθήματα.

Το γεγονός που κάνει πιο ιδιαίτερη αυτήν την πανσέληνο είναι η συμμετοχή του ευεργέτη Δία (τύχη και ευτυχία). Η επίδραση αυτή θα μπορούσε να είναι από τις 22 με 25 του μήνα. Τις νύχτες αυτές μπορεί να δημιουργηθεί και να γεννηθεί μια ιδέα και να έρθει έμπνευση. Βέβαια, το γεγονός ότι συμπίπτει με την αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα σημαίνει πως είτε μπορεί να ερωτευτούμε παράφορα είτε να έχουμε μια οικονομική ή συναισθηματική απώλεια, η οποία όμως θα μας πληγώσει βαθιά.

Σημαντική η επιρροή της Πανσελήνου, καθώς θα μας βγάλει από την ουτοπία, δίνοντας μια νέα ευκαιρία και θα αποδεχτούμε πλέον με ρεαλιστικό τρόπο την πραγματικότητα.

Επίσης, η παρέμβαση Κρόνου-Ουρανού στο πλανητικό σκηνικό πιέζει, καθώς νιώθουμε εγκλωβισμένοι και ο Άρης είναι έτοιμος να παίξει το δικό του ρόλο, ως δυναμίτης, ωστόσο αρχίζουμε και συνειδητοποιούμε κάθε πιθανή προσκόλληση που πρέπει να αποποιηθούμε για να κερδίσουμε την ελευθερία μας.

Η θέση του Ερμή σε ορθή φορά στους Διδύμους ενδυναμώνει την ανάγκη μας να βγούμε από αδιέξοδους τρόπους επικοινωνίας.

Έτσι με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, προχωράμε σε πιο ρεαλιστικές επιλογές και υιοθετούμε ώριμα συναισθηματικά μοτίβα που υπόσχονται να μας συνδέσουν ουσιαστικά με το άτομο που μας ενδιαφέρει. Νέες γνωριμίες που προχωράνε αργά, αλλά έχουν προοπτική.

Σύμφωνα με το oroskopos.gr επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του α δεκαημέρου, γύρω από την 3η μοίρα και Ταύροι, Παρθένοι , Σκορπιοί, Ιχθύες του α΄δεκαημέρου.
 

Κριός

Κινείστε σε πιο ρεαλιστικές επιλογές με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και αυτό θα σας βοηθήσει να βγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα. Νέα γνωριμία με άτομο κύρους.

Ταύρος

Θα απελευθερωθείτε με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω από δυσλειτουργικά μοτίβα συνύπαρξης, και η νέα σας επιλογή θα ταρακουνήσει το περιβάλλον σας. Έρωτας από απόσταση.
 

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω ξεπερνάτε φοβίες, ανησυχίες και αποδέχεστε τα λάθη σας, και έτσι θα βελτιωθεί η ερωτική σας ζωή. Μοιραίος έρωτας.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, θα τερματίσετε σχέσεις που δεν σας γεμίζουν ψυχολογικά και προχωράτε σε εκκινήσεις που εμπνέουν σιγουριά και σταθερότητα.
 

Λέων

Συνειδητοποιείτε ότι βλάπτετε τον εαυτό σας με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και αποφασίζετε να δείξετε το ψυχρό σας πρόσωπο, και να απομακρυνθείτε από τοξικές σχέσεις.
 

Παρθένος

Είστε ψυχολογικά καλύτερα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και μπορείτε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ανοίγοντας την καρδιά σας. Φλερτ και ρομαντικές γνωριμίες.
 

Ζυγός

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω είναι εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και θα προχωρήσετε σε πρόταση επισημοποίησης της σχέσης σας. Ανάγκη για συμβίωση.

Σκορπιός

Θα λυτρωθείτε με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, καθώς μια νέα γνωριμία θα σας απαλλάξει από εμμονές και ανικανοποίητους έρωτες και θα βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Χαρούμενες στιγμές.
 

Τοξότης

Διχασμένους εσωτερικά σας βρίσκει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και έτσι σας πιέζει για να απομακρυνθείτε από αδιέξοδα και ένα άτομο που εκμηδενίζει την αξία σας. Αποφύγετε τις επανασυνδέσεις.
 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας θα τερματίσει τοξικούς κύκλους και θα σας δώσει την ευκαιρία για μια νέα αρχή. Επισημοποίηση ή οριστική ρήξη, λόγω νέας γνωριμίας.
 

Υδρόχοος

Προβληματισμένοι και αρκετά αγχωμένοι για το πέρας μιας ερωτικής γνωριμιας σας βρίσκει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και συνειδητοποιείτε ότι αγαπάτε με πάθος. Μυστική σχέση θα σας δώσει προσωρινή ανακούφιση.
 

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα ικανοποιήσει τα συναισθηματικά σας θέλω και δέχεστε ερωτικές προτάσεις που σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Όνειρα εκπληρώνονται.