Τα 3 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο ο ανάδρομος Ερμής

dghds ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ, ΑΣΤΡΟΛΟΙΑ, ΖΩΔΙΑ

Σύμφωνα με το Elite Daily αυτά είναι τα ζώδια που ίσως… δεινοπαθήσουν σε διάφορους τομείς αυτόν το μήνα λόγω του ανάδρομου Ερμή.

1. Δίδυμοι 

Οι Δίδυμοι πιθανά να αναθεωρήσουν τον στόχο τους στη ζωή και ειδικά στα επαγγελματικά. Είστε ικανοποιημένοι με την εργασία σας, είχατε άλλα όνειρα;. Τέτοια ερωτήματα θα βασανίσουν τους Δίδυμους αυτές τις μέρες, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσουν αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και αφεντικά.
Καλό είναι να αποφύγετε τις κόντρες στον χώρο εργασίας αυτές τις μέρες γιατί θα υπάρξουν πολλές παρεξηγήσεις, αλλά δώστε προσοχή στα πάντα και συνεχίστε να κάνετε καλά τη δουλειά σας γιατί μετά τα τέλη Μαρτίου, η καριέρα σας αναμένεται να πάρει την ανηφόρα και να δικαιωθούν οι κόποι σας.

2. Λέοντες

Θα αναθεωρήσουν όλες τις σχέσεις τους: από οικονομικές μέχρι ερωτικές. Μήπως λαμβάνετε πολύ λιγότερα από όσα δίνετε; Αν η απάντηση είναι ναι δεν αποκλείεται να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας. Επίσης οι Λέοντες θα πρέπει να αποφύγουν αυτές τις μέρες οποιαδήποτε υπογραφή συμφωνίας ή δουλειά που περιλαμβάνει γραφειοκρατία, γιατί είναι μεγάλες οι πιθανότητες κάτι να πάει στραβά.

3. Τοξότες

Θα τους απασχολήσουν θέματα που  σχετίζονται με το αν νιώθουν ασφαλείς ακόμα και με το αν τους αρέσει ο τόπος διαμονής τους. Είναι μια καλή περίοδος για να αναδιοργανώσετε το σπίτι σας, ενώ πολλοί Τοξότες μπορεί αυτό το διάστημα να αποφασίσουν να μετακομίσουν, ακόμα και να αλλάξουν χώρα!
Επίσης θα πρέπει να προσέξουν να αποφύγουν πιθανούς καβγάδες με συγγενικά πρόσωπα.