Tα 4 ζώδια που συχνά είναι καταδικασμένα να μη βρουν τον απόλυτο έρωτα

dfgfh ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΑΣ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Και ο λόγοι που αυτά τα 4 ζώδια έχουν αυξημένες πιθανότητες να μην βιώσουν τον απόλυτο έρωτα, δεν είναι γιατί δεν ερωτεύονται ή δεν τους ερωτεύονται, αλλά οι λόγοι σχετίζονται κυρίως με κάποια στοιχεία του χαρακτήρα τους που συχνά έχουν σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να κρατήσουν μια σχέση, ακόμα και αν ο έρωτας τους έχει χτυπήσει την πόρτα.

Σε άρθρο του marieclaire.gr είδαμε μια λίστα με αυτά τα 4 ζώδια και τους λόγους που τελικά είναι καταδικασμένα ίσως να μη ζήσουν ποτέ τον απόλυτο έρωτα και την ολοκλήρωσή του.
 

Κριός
Είναι το πιο δυναμικό από όλα τα ζώδια, αλλά και το πιο ξεροκέφαλο. Ναι, γνωρίζει τι θέλει, πώς θα το αποκτήσει, και ξέρει να διεκδικεί ερωτικούς συντρόφους. Το μόνο πρόβλημα είναι οι εμμονές του. Ένας Κριός (και μια Κριαρίνα) παθαίνει ερωτικές εμμονές, συχνά αδιαφορώντας αν η εμμονή του αυτή, ανήκει αλλού. Βασικά δεν τον ενδιαφέρει αν ανήκει αλλού. Και κάπου εκεί την πατάει. Και η γυναίκα των ονείρων του τον απορρίπτει. Και ένας Κριός όλα μπορεί να τα αντέξει, εκτός από την απόρριψη.

Σκορπιός
Είναι ο άρχοντας του δράματος του Ζωδιακού κύκλου. Έχει πάθη, ψευδαισθήσεις, εμμονές και όλα αυτά σε πολύ μεγάλες δόσεις.  Και, μέσα σε όλα αυτά, έχει φοβερή αυτοπεποίθηση. Τόσο φοβερή, που αγγίζει τις ψευδαισθήσεις. Για έναν Σκορπιό, είναι αδύνατη η πιθανότητα ένα άτομο να μην τον επιθυμεί μέχρι θανάτου. Αλλά μπορεί να μην τον επιθυμεί. Αλλά εκείνος δεν το δέχεται. Πεισμώνει, κυνηγάει το αντικείμενο του πόθου του και γίνεται πολύ -μα πολύ-φορτικός. Πεισμώνει, προσπαθεί κυνηγάει και…συνεχίζει να προσπαθεί. Και κάπου εκεί γίνεται αφόρητα δυστυχισμένος.

Τοξότης
Αυτό το ζώδιο μπορεί να ερωτευτεί πάρα πολύ δυνατά, όσο κι αν δεν του φαίνεται. Αλλά επίσης ως Τοξότης κυρίως στοχεύει. Τώρα το που θα πέσει το βέλος, είναι ένα πρόβλημα. Επίσης έχει ένα ελάττωμα. Επειδή στοχεύει ψηλά, συνήθως ερωτεύεται τα πιο απρόσιτα άτομα. Ή τα πιο ακατάλληλα. Από διάσημους μέχρι δεσμευμένους, ο Τοξότης έχει πλάσει στο μυαλό του ένα σωρό φαντασιώσεις που (κάποιες φορές) ξέρει ότι ίσως να μην πραγματοποιηθούν ποτέ. Και τότε, παρόλο που αυτό δεν του ταιριάζει, βουλιάζει στην αυτολύπηση.

Ιχθείς
Η αλήθεια είναι ότι η Αγάπη είναι το πρώτο που επιθυμεί ένας Ιχθύς. Το δεύτερο είναι ο Έρωτας.  Θέλει να είναι ερωτευμένος, ζει για να είναι ερωτευμένος. Και ψάχνει τον έρωτα στα πιο λάθος μέρη. Οι Ιχθείς δεν θέλουν να πληγώσουν κανέναν, αλλά τις περισσότερες φορές βρίσκουν την αγάπη σε άτομα που είναι ήδη δεσμευμένα—κι αυτό συμβαίνει επειδή είναι τόσο ερωτευμένα με την ιδέα του έρωτα, που μόνο κάποιος που βρίσκεται ήδη σε σχέση μπορεί να ικανοποιήσει τα standards τους. Κρίμα!