Τα πιο τυχερά ζώδια του Μαίου είναι τρία και θα περάσουν ένα τέλειο μήνα

Πρωτομαγιά χθες και ήδη διανύουμε τον τελευταίο μήνα της φετινής άνοιξης, που θα είναι πολύ ευνοϊκός για κάποια τυχερά ζώδια αλλά όχι για όλα.

fdgdgfgd 5 ZΩΔΙΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, Μ ΤΥΧΕΡΑ ΖΩΔΙΑ, ΜΑΙΟΣ 2023, τυχη

Σύμφωνα με το marieclaire.gr o Μάιος ξεκίνησε με μουντάδα και συννεφιά και έτσι θα συνεχίσει για ορισμένα ζώδια (συγκεκριμένα αυτός ο μήνας θα ζορίσει τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Αιγόκερους). Για άλλα, όμως, προβλέπεται ηλιόλουστος, ανθισμένος και ανοιξιάτικος. Ποια είναι αυτά;

Ταύρος

Από τις 16 Μαΐου ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Ο πλανήτης της ευημερίας, της επέκτασης και των ευκαιριών σάς δίνει τις κατάλληλες συνθήκες για να πραγματοποιήσετε ό,τι πραγματικά επιθυμείτε. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας και να διαπρέψετε στα επαγγελματικά. Μια νέα συνεργασία θα αποφέρει κέρδη που λαχταρούσατε, ενω ευκαιρίες θα υπάρξουν και στα προσωπικά σας.

Λέων 

Προτάσεις για τα επαγγελματικά και ανανέωση προσφέρει ο Μάιος. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου θα φέρει μια νεά ευκαιρία στα εργασιακά και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Νιώθετε πως μπορείτε να κατακτήσετε κάθε σας στόχο και είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρετε.

Παρθένος

Αφήστε πίσω την ανασφάλεια και τον αρνητισμό και αγκαλιάστε τα θετικά που σας προσφέρει ο Δίας από τον Ταύρο. Προσπαθήστε να μην ασχολείστε διαρκώς με το τι κάνουν οι άλλοι, εστιάστε σε εσάς και μετριάστε την αρνητική κριτική που ασκείτε – στους άλλους. Ψάξτε μέσα σας και επιτρέψτε στα άστρα να σας δώσουν ό,τι καλό έχουν ετοιμάσει για εσάς.