Το Μάιο, κάποια ζώδια, θα ευνοηθούν με… χρήματα και αισθήματα

sdrdetewtyeryre ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΕΡΩΤΑΣ, ΖΩΔΙΑ, ΜΑΪΟΣ 2020, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Όπως διαβάζουμε στο astrokouskous.oroskopos.gr, η Αφροδίτη, τον ερχόμενο μήνα θα φέρει… χρήματα και αισθήματα σε κάποια ζώδια.

Κατά την διάρκεια του Μαϊου, η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, ενώ από τις 13/5 θα κινείται και φαινομενικά ανάδρομη. Ως τις 13/5 θα κινείται μεταξύ της 19ης-21ης μοίρας, ενώ από τις 13/5 θα κινείται από τις 21η έως την 15η μοίρα. Κατά την διάρκεια του Μάη, θα σχηματίσει δύο φορές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (στις 4 και 21 Μάη). Ο μήνας φέρνει σημαντικές αναθεωρήσεις και επανατοποθετήσεις τόσο σε αισθηματικές όσο και σε οικονομικές υποθέσεις. Κυριαρχεί ωστόσο το αίσθημα του ανικανοποίητου, αλλά και οι εσφαλμένες εξιδανικεύσεις, που θα οδηγήσουν σε ένα ουτοπικό και εντέλει διαψευστικό κουκούλωμα καταστάσεων. Στα αισθηματικά τους θα έχουν σημαντικές εξελίξεις οι Δίδυμοι – Τοξότες – Υδροχόοι, ακολουθούν οι Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί.

Στα οικονομικά τους αναμένεται να έχουν σημαντικές επανατοποθετήσεις οι Ταύροι και οι Σκορπιοί. Σημαντικό για όλους μας όμως είναι να γνωρίζουμε αυτό το μήνα πως ότι λάμπει δεν είναι “χρυσό”!