Τρία είναι τα τυχερά ζώδια που θα περάσουν μια τέλεια εβδομάδα

Αυτή η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, μπορεί να περιλαμβάνει και μια έκλειψη στις 25/10, αλλά με τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού κάποια ζώδια θα έχουν την εύνοια των άστρων με το μέρος τους, καθώς σχηματίζονται πολλά "τυχερά" τρίγωνα.

dserwrwre ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΚΛΕΙΨΗ, ΖΩΔΙΑ, ΗΛΙΟΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022, ΤΥΧΕΡΑ

Σύμφωνα με σχετικό άρθρο του marieclaire,gr οι ευνοημένοι αυτών των ημερών που αυτή την εβδομάδα, τα άστρα τους βοηθούν να περάσουν υπέροχα είναι όσοι ανήκουν στα ακόλουθα ζώδια.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη-έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 25/10 και για τις επόμενες μέρες θα ξυπνήσει την ανάγκη σας για την ανεύρεση ενός ουσιαστικού στόχου ζωής. Η περίοδος ενδείκνυται για νέες γνωριμίες και φέρνει πολύ ρομαντισμό στη ζωή σας, αν και -ειδικά αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο- το τέλος μιας ανώφελης κατάστασης στα προσωπικά είναι κοντά.

Σκορπιός

Ο Ήλιος, η Σελήνη, η Αφροδίτη και γενικά όλοι οι πλανήτες σάς ευνοούν. Μην αφήσετε κανέναν να σας μεταφέρει την αρνητική του ενέργεια. Με την είσοδο του Δία στους Ιχθύες, στις 28 Οκτωβρίου, νιώθετε το αίσθημα ανανέωσης να σας καταβάλλει και τον ενθουσιασμό να μπαίνει ξανά στη ζωή σας.

Ιχθύς

Την ανάγκη σας για πνευματική «τροφή» φωτίζει η ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό από τις 25 Οκτωβρίου. Με την Αφροδίτη, επίσης, να εισέρχεται στον Σκορπιό, θα βρείτε περισσότερο χρόνο να εστιάσετε σε αυτό που αγαπάτε και σας δίνει ισορροπία. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται και η εξέλιξη που τόσο αναζητάτε είναι μπροστά.