Τρία τυχερά ζώδια θα περάσουν τέλεια αυτές τις μέρες

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε (έως 9 Απριλίου) θα έχουμε την τύχη να μας ευνοούν οι διελεύσεις των πλανητών, ιδίως αν θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή ή σχεδιάζουμε κάτι για το μέλλον. Ακόμα και τα δύσκολα που θα μας παρουσιαστούν, δεν μας πτοούν πολύ και αισθανόμαστε παραγωγικοί και ευδιάθετοι όλες τις ημέρες. Η σύνοδος Αφροδίτης Ουρανού και η πανσέληνος στον Κριό φέρνουν ενθουσιασμό και αίσθηση διασκέδασης και αυθορμητισμού.

dtyrtyttr ZΩΔΙΑ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Όπως αναφέρει το marieclaire.gr αυτές τις ημέρες θα νιώθουμε την ανάγκη να δοκιμάζουμε νέα πράγματα με την αίσθηση της περιπέτειας να μας καταλαμβάνει. Επίσης, ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο με την ενέργεια τους να τονίζει τις αυθόρμητες και απρόοπτες συμπεριφορές, γι’ αυτό πρέπει να προσέξετε πολύ τις πράξεις σας και να παραμείνετε προσγειωμένοι.

Ποια τρία ζώδια ευνοούνται περισσότερο τις επόμενες ημέρες;

Κριός

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αγκαλιάσετε την ατομικότητά σας και να ρισκάρετε κυνηγώντας τα πάθη σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και μπορεί να εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα. Τα άστρα κινούνται υπέρ σας, οπότε αφήστε στην άκρη σκέψεις και ακολουθήστε τα όνειρά σας. Παράλληλα, χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας στην επικοινωνία, αλλά και τη γοητεία σας για να επικοινωνήσετε όσα θέλετε. Αυτές τις ημέρες παραμείνετε ευγενικοί και θα δείτε τους άλλους να σας επαινούν για την υπομονή και τη διαλλακτικότητά σας.

Δίδυμοι

Η θέση του Ερμή έχει μεγάλο αντίκτυπο σε εσάς. Επιθυμείτε έντονα την αλλαγή και αναζητάτε τον ενθουσιασμό στις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή. Γνωρίζετε, όμως, ότι ο μόνος τρόπος για να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β είναι μέσω της επικοινωνίας. Έχετε δει πως η έλλεψή της έχει μπερδέψει ορισμένα πράγματα στη ζωή σας, γι’ αυτό φροντίστε να απεγκλωβιστείτε από ρουτίνες και περιορισμούς και να ερευνήσετε τις δυνατότητές σας. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για να κάνετε απροσδόκητες συνδέσεις με άτομα που μοιράζονται τα πάθη και τα ενδιαφέροντά σας. Ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί εδώ. Μην τον κρατάτε πίσω.

Λέων

Η ένταση των ημερών θα είναι τόση που θα νιώθετε σαν θεός. Περιμένετε να εμπλακείτε σε κάτι που θα αξιοποιεί τα καλύτερα ταλέντα σας. Ο θαυμασμός των άλλων είναι δεδομένος, καθώς αναγνωρίζουν τη συνεισφορά σας και την επαινούν. Προσέξτε μόνο τον παρορμητισμό σας και προσπαθήστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές συνέπειες μακροπρόθεσμα. Μπορεί να νιώσετε πως πρέπει να πάρετε περισσότερα από όσα σας αναλογούν και να το προσπαθήσετε κιόλας. Να θυμάστε ότι τίποτα στη ζωή δεν μας έρχεται εύκολα ή χωρίς κόστος. Το καλό είναι πως τις επόμενες ημέρες η κοινωνική ζωή και η δουλειά σας βαίνουν καλώς και η εβδομάδα είναι όντως πολύ θετική.