Ένοπλη ληστεία στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λύσης στη Λάρνακα

2012 02 22 09 52 49 d829013621df4c4ba2b61c0d8b5ec15d Ειδήσεις
Φωτογραφία αρχείου.

Ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λύσης που βρίσκεται απέναντι από το Δημόσιο Κήπο, στο κέντρο της Λάρνακας… 

Γύρω στις 08:10 ένας νεαρός φορώντας αθλητική φόρμα και έχοντας σκεπασμένο το κεφάλι του με την κουκούλα της φόρμας, μπήκε στην Τράπεζα και κρατώντας μαχαίρι είπε στους έξι υπαλλήλους που υπήρχαν μέσα ότι επρόκειτο για ληστεία και ήθελε να του δώσουν τα λεφτά.

Οι υπάλληλοι έδωσαν τα χρήματα στον άγνωστο, ποσό ύψους 10 χιλιάδων 10.000 ευρώ, και αυτός περπατώντας έφυγε από το κτίριο της Τράπεζας. Κανένας, όμως, από τους υπαλλήλους δεν βγήκε από το κτίριο της Τράπεζας για να δουν ποιά κατεύθυνση ακολούθησε ο άγνωστος ληστής.

Στη σκηνή έφθασαν αμέσως άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι απέκλεισαν τον χώρο και άρχισαν έρευνες.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «ο δράστης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70 μ., κάτω των 40 ετών, πιθανότατα κυπριακής καταγωγής και υπηκοότητας. Κατά την ώρα της ληστείας ο άγνωστος φορούσε γκρίζα αθλητική φόρμα στο πάνω μέρος και γκρίζο αθλητικό παντελόνι».

Οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της Τράπεζας και το σχετικό υλικό θα αξιολογηθεί από την Αστυνομία.

Πηγή: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ