Τα συγκλονιστικά φυσικά φαινόμενα που πρέπει να δεις από πολύ κοντά (pics)

Όταν η φύση μεγαλουργεί

Τα συγκλονιστικά φυσικά φαινόμενα που πρέπει να δεις από πολύ κοντά

Παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με τα φυσικά φαινόμενα που πρέπει να δεις από κόντα για να βιώσεις μια διαφορετική εμπειρία.

Η εικόνα θα σε αφήσει με το στόμα ανοικτό αν ποτέ έχεις την τύχη να βρεθείς στο πάρκο Yellowstone, Γουαϊόμινγκ. Δεκάδες χημικά στοιχεία μέσα στη λίμνη του πάρκου δημιουργούν μια πανδαισία χρωμάτων και φαινομένων, που μαγεύουν τους επισκέπτες, που σαστίζουν ακόμη περισσότερο όταν μαθαίνουν ότι το πάρκο βρίσκεται πάνω σε υπερηφαίστειο, το οποίο σε μια πιθανή έκρηξη θα εξαφανίσει τις ΗΠΑ από τον άτλαντα και θα βυθίσει σε πολικό χειμώνα την υπόλοιπη υδρόγειο για αιώνες.

φυσικά φαινόμενα

Με κομμένη την ανάσα θα είσαι σίγουρα και στο κρατήρα που βρίσκεται στο Τουρκμενιστάν και βγάζει φλόγες από το 1971. Οι Ρώσοι μετά από ένα ατύχημα προκάλεσαν διαρροή φυσικού αερίου στη περιοχή, και όταν έβαλαν φωτιά για να σταματήσουν την μόλυνση στη περιοχή, δημιουργήθηκε αυτό το εξωπραγματικό φαινόμενο.

abdf8 hellsgatederwezeturkmenistan4 g4r1 φυσικά φαινόμενα

Δεν χρειάστηκαν και πολλά υλικά για να δημιουργηθεί αυτός φυσικός καμβάς που λατρεύουν οι τουρίστες. Όταν η λάβα χύθηκε στη θάλασσα, πάγωσε και δημιούργησε αυτά τα πολυγωνικά σχήματα.

04950385039850493850943 φυσικά φαινόμενα

Σε αυτές τις φυσικές πισίνες αναβλύζουν ζεστά νερά αναμεμειγμένα  με ένα είδος ασβεστόλιθου, την τραβερτίνη και δημιουργείται μια απίστευτη εικόνα που πρέπει να βιώσεις από κοντά.

948953487597395793 φυσικά φαινόμενα