H Ελένη Θεοχάρους στους εορτασμούς του Δήμου Σωτήρας για την 28η Οκτωβρίου (PHOTOS)

a 7 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 1931 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Με κάθε λαμπρότητα η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας σε συνεργασία με Οργανωμένα Σύνολα και Εκπαιδευτικά Κέντρα της Σωτήρας τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Πανηγυρική Δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Ευρωβουλευτής του ΔΗ.ΣΥ. κα Ελένη Θεοχάρους, η οποία εξήρε την Εθνική Αντίσταση κατά των Δυνάμεων του Άξονα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά παράλληλα τόνισε και το χρέος της κοινωνίας να αντισταθεί στην οικονομική κρίση αλλά και την υποχρέωση της πολιτείας να συμβάλει στην στήριξη του κυπριακού λαού.

Ακολούθως τελέστηκε τρισάγιο στο Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων του Δήμου Σωτήρας, κατάθεση στεφάνων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στη συνέχεια, Εκπαιδευτικά Κέντρα και Οργανωμένα Σύνολα του Δήμου συμμετείχαν στην καθιερωμένη παρέλαση κατά μήκος της οδού Σωτήρος. Στην παρέλαση παιάνισε η ιστορική μπάντα των Κατηχητικών Συνάξεων Σωτήρας.

Η μπάντα των Κατηχητικών Συνάξεων Σωτήρας, έλαβε, ακολούθως, μέρος στην παρέλαση της επαρχίας Αμμοχώστου στο Παραλίμνι αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια!

Περισσότερες φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα του Δήμου Σωτήρας στο Facebook πατώντας εδώ

a1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a2 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

A3 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a4 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a5 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a6 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a7 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

a8 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews