Αύριο στην Μαρίνα Αγίας Νάπας το φόρουμ “RiNNOVATE – Το Μέλλον της Περιφερειακής Ανάπτυξης”

Επικεντρώνεται σε μετασχηματιστικές στρατηγικές και καινοτόμες λύσεις για την περιοχή της Αμμοχώστου

Screenshot 8 12 770x489 1 exclusive, «Ignite», Μαρίνα Αγίας Νάπας, φορουμ

Εκ μέρους του ιδρύματος «Ignite», σας προσκαλούμε στο φόρουμ “RiNNOVATE – Το Μέλλον της Περιφερειακής Ανάπτυξης”, που διοργανώνεται για την επαρχία Αμμοχώστου. Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου 2024, στη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Το συνέδριο RiNNOVATE, με θέμα «Το μέλλον της περιφερειακής ανάπτυξης», επικεντρώνεται σε μετασχηματιστικές στρατηγικές και καινοτόμες λύσεις για την περιοχή της Αμμοχώστου. Αυτή η εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας και τους ακαδημαϊκούς για να διερευνήσουν και να συζητήσουν τις ευκαιρίες για την ενίσχυση του οικονομικού, τεχνολογικού και κοινωνικού τοπίου της περιοχής.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο φόρουμ “Το Μέλλον της Περιφερειακής Ανάπτυξης” θα οδηγήσει σε εφαρμόσιμες λύσεις και θα ενθαρρύνει συνεργατικές ενέργειες που θα υποστηρίξουν άμεσα την προσπάθεια για ανάπτυξη της Αμμοχώστου.

Εγγραφείτε εδώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΜ RiNNOVATE Το μέλλον την περιφερειακής ανάπτυξης στην Αμμόχωστο exclusive, «Ignite», Μαρίνα Αγίας Νάπας, φορουμ