Παραλίμνι: Θεατρική κωμωδία “Βάφτα Μαύρα με Χρώμα” έρχεται στο Ξένιον

Θεατρική κωμωδία "Βάφτα Μαύρα με Χρώμα" των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα έρχεται στο Αμφιθέατρο Ξένιον

Screenshot 5 21 exclusive, Θεατρική κωμωδία, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ, Παράσταση

Θεατρική κωμωδία “Βάφτα Μαύρα με Χρώμα” των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα σε σκηνοθεσία Νεοκλή Νεοκλέους έρχεται την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, 20:30 στο Αμφιθέατρο Ξένιον, Παραλίμνι.

«Χαλαρός στο φέρετρό του, στο σαλόνι του, λίγο πριν την κηδεία του, ο Σωτήρης δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στους χειρότερους του εφιάλτες όλα όσα θα διαδραματιστούν γύρω του και ας είχε κάνει τάματα στη μονή του Οσίου Αββακούμ. Η χήρα του, η πρώην σύζυγός του, τα παιδιά από τους δύο γάμους του και η νεαρή influencer ερωμένη που τον έστειλε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- στον Παράδεισο, μαζεύονται για να τον θρηνήσουν αλλά κυρίως για να διεκδικήσουν ότι είχε και δεν είχε ο μακαρίτης. Μια κατίνα γειτόνισσα, ένας περίεργος νεκροθάφτης και ένας -στην κοσμάρα του- αστυνομικός συνθέτουν το υπόλοιπο σκηνικό αυτής της θεότρελης και ανατρεπτικής κωμωδίας.

Με την ανυπέρβλητη κωμική πένα των Ρέππα – Παπαθανασίου, σε διασκευή Δημήτρη Τοκαρή και σκηνοθεσία Νεοκλή Νεοκλέους. Μια παραγωγή της Galinis Productions.»
Κείμενο: Ρέππα-Παπαθανασίου
Διασκευή: Δημήτρης Τοκαρής
Σκηνοθεσία: Νεοκλής Νεοκλέους
Παραγωγή: GALINIS PRODUCTION STUDIOS

Στην παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Γιάννα Λευκάτη, Ανδρούλα Ηρακλέους, Μαρία Φιακά, Αθηνά Σάββα, Βάρσια Αδάμου, Χάρης Κκολός, Εύρος Βασίλειου, Αλέξανδρος Μαρτίδης και Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος.

Εισιτήρια: €18 | €15 (Συνταξιούχοι) | ΑΜΕΑ Δωρεάν

Διάρκεια: ~ 1 ώρα και 30 λεπτά (15 λεπτά διάλειμμα)

Ηλικίες: Κατάλληλο για 12 ετών και άνω

443717347 842001254629703 6896232387913091180 n exclusive, Θεατρική κωμωδία, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ, Παράσταση