Αγία Νάπα: Τροχαίο με τέσσερα άτομα σε τετράτροχη – Εγκατέλειψε την σκηνή ο οδηγός

Συνελήφθη ο 18χρονος οδηγός

IMG 0892 1024x576 1 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, τετράτροχη, Τροχαίο

Στη σύλληψη 18χρονου, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με πρόκληση οδικής σύγκρουσης και εγκατάλειψη σκηνής οδικής σύγκρουσης, που συνέβη χθες τα ξημερώματα, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 2.30π.μ. χθες, στην οδό Τεύκρου Ανθία, στην Αγία Νάπα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, άγνωστος άνδρας, οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα, στον πιο πάνω δρόμο, έχοντας ως συνεπιβάτες άλλα τρία πρόσωπα, δύο γυναίκες, ηλικίας 19 ετών και ένα άνδρα, ηλικίας 20 ετών. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άγνωστος οδηγός απώλεσε τον έλεγχο της
μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί.

Από την ανατροπή της μοτοσικλέτας, τραυματίστηκαν οι τρεις επιβάτες της, ενώ ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος και η μια 19χρονη, φέρουν κάταγμα στο χέρι και τη λεκάνη αντίστοιχα και κρατήθηκαν για νοσηλεία. Η δεύτερη γυναίκα, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σχετικά με την ταυτότητα του οδηγού της τετράτροχης μοτοσικλέτας, ο οποίος φέρεται να είναι 18χρονος. Εναντίον του, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες αργά το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση.