Αποκλειστικό: Βρήκαν κόκκαλα σε ψάρι στον Πρωταρά!

Μια συγκλονιστική και αποκλειστική εμπειρία σας φέρνει η ιστοσελίδα μας, εξιστορώντας τις τραγικές στιγμές που έζησε το γνωστό ζευγάρι Ευλάμπιου και Οξίνειας Χωραΐτη από την πρωτεύουσα, στον Πρωταρά (Από τη στήλη Parody)

εικόνα Viber 2023 08 27 18 01 36 302 Parody, Διγένης Πατρόκλου

Το ζεύγος Χωραΐτη πήγε σε γνωστό παραθαλάσσιο εστιατόριο το οποίο είναι γνωστό για το φρέσκο του ψάρι. Ρώτησαν τον εστιάτορα πριν καθίσουν εάν όντως είχε φρέσκο ψάρι. Προς επιβεβαίωση ότι ήταν φρέσκο, ζήτησαν και τους υποδείχθηκε μέσα από το ψυγείο το ψάρι. Παρατήρησαν εξεταστικά οτι το μάτι του ενός ψαριού ήταν λίγο θολό, όμως το ζεύγος υπολόγισε ότι μπορεί εκείνο το συγκεκριμένο να ήταν αλλήθωρο. Άλλωστε ψάρια πολλά, κάποια μπορεί να είναι και αλλήθωρα. Ο Ευλάμπιος εξήγησε στη σύζυγό του ότι μπορεί να αλληθώρησε μόλις είδε το υπέροχο τριχωτό του κορμί. Ζήτησαν εξηγήσεις γιατί το ψάρι ήταν αλλήθωρο αν και δεν τους ικανοποίησαν οι εξηγήσεις που έλαβαν.

Δυστυχώς, ο εστιάτορας ο οποίος ήταν εκκεντρικός, δεν τους επέτρεψε να προβούν σε περαιτέρω εξειδικευμένες εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν την φρεσκάδα του ψαριού, κάτι απαράδεκτο για τουριστικό προορισμό. Φυσικά η κα Οξίνεια Χωραΐτη υπέδειξε στον εστιάτορα ότι τούτο ήταν απαράδεκτο και ότι στην Χώρα αφήνουν τους να «πασπατεύκουν» το ψάρι και να το λούζουν αλατισμένο νερό για να δουν αν ακόμα «σπαρταρά», άρα φρέσκον!

Ακολούθως ζήτησαν όπως τους σερβίρουν φρέσκο ψάρι αξίας 15 ευρώ. Προς έκπληξή τους ο εστιάτορας «εδισπίρκασε». Απαράδεκτος. Αφού περίμεναν 10 λεπτά ο απαράδεκτος εστιάτορας τους έφερε 3 μπαρμπούνια ΜΟΝΟ με ελάχιστες πατάτες τηγανιτές (άστε που πας την μιαν την πατατούα είχε και υπολείμματα φλούδας)!

Ο άθλιος σερβιτόρος απλά άφησε το πιάτο στο τραπέζι και παρέλειψε, ως όφειλε, να καθαρίσει το μπαρμπούνι, να του βάλει λεμονάκι και αλατάκι και να το ταΐσει στους πελάτες του, έτσι συνεπώς το ψάρι είχε μέσα κόκκαλα (και παρέλειψε επίσης ταΐζοντας τους να τους έλεγε «έλα αγάπη μου, έλα άγγελε μου φάε το ψαρούι σου, να σαι καλά που ήρθες στο εστιατόριο μας»)!!! Μόνο από θαύμα δεν έγινε το κακό, αφού δαγκώνοντας τον «νούρο» του ψαριού ο ανυποψίαστος σύζυγος παρά λίγο να καταπιεί κόκκαλο!! Την είδε Κοντιζάς ο κ. Χωραΐτης και φώναξε τον εστιάτορα και του υπέδειξε τα κόκκαλα που βρήκε στο ψάρι!

Η απογοήτευση του ζεύγους δεν είχε τελειωμό, αφού ο εστιάτορας τους κέρασε καρπούζι, το οποίο δυστυχώς και προς έκπληξή τους είχε μέσα κοκκόνες! Όχι που τζίνες τις άσπρες… αλλά τις μιάλες τις μαύρες (που τζίνες που αμα πάεις τουαλέττα φαίνουνται!!!). Α τον αχρείο! Και όχι μόνο τούτο, δεν δέχονταν ούτε την εκπτωτική κάρτα Ζορμπάς για να τους κόψουν από τον λογαριασμό!!!

Ευτυχώς που φεύγοντας από το εστιατόριο βρήκαν μπροστά τους ένα φούρνο Ζορμπά και έφαγαν σαν άνθρωποι και χρησιμοποίησαν και την εκπτωτική τους κάρτα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας και κολυμπώντας στην παραλία της Αγίας Τριάδας, έζησαν μια ακόμα πιο τρομακτική εμπειρία. Κολυμπώντας στο νερό, ένα τεράστιο ψάρι μήκους 3 χιλιοστών, δάγκωσε τη κυρία Οξίνεια πουκάτω που τον μιαλιώναν του ποδιού της όπου υπήρχε συσσωρευμένη κίτρινη πέτσα (5 εκατοστά) που περπατά ξιπόλυτη.

Το ζευγάρι αμέσως, μάζεψε τα πράγματά του και επέστρεψε στη Λευκωσία, αναφέροντας στους πάντες ότι δεν θα επιστρέψουν ξανά στον Πρωταρά.

Την εφιαλτική αυτή τους εμπειρία την μετέφεραν στο facebook, Instagram, twitter, tik-tok και υπέβαλαν και γραπτές καταγγελίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και Λευκωσίας, Υγειονομείο, Τμήμα Περιβάλλοντος, Υφυπουργείο Τουρισμού, Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Ηνωμένα Έθνη. Επιπρόσθετα έκλεισαν ραντεβού στο γραφείο του Γενικού Ελεγκτή την επόμενη Παρασκευή, όπου θα συναντήσουν έναν τύπο τζιμέσα, ο οποίος είναι γνωστός για το «πικκάρισμα» που έχει με την Επαρχία ιδιαιτέρως σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

Τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές τόσο από τον εστιάτορα όσο και από το αδέσποτο και αχάριστο ψάρι που δάγκωσε πουκάτω που τον μιαλιώναν, είναι συμπεριφορές τέτοιες που διώχνουν τους τουρίστες που προτιμούν τον Πρωταρά και δείχνουν ασέβεια και αχαριστία προς τους τουρίστες που έρχονται να ξοδέψουν τα χρήματά τους.

Διογένης Πατρόκλου

Εικόνα Αρχείου / Disclaimer: Όλα τα πιο πάνω είναι προϊόν μυθοπλασίας και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η οποία όμως, λίγο διαφέρει από τη φανταστικη μας ιστορία!