10 στιλιστικά κόλπα για να κρύψετε τα παραπανίσια κιλά και να βελτιώσετε την σιλουέτα σας

Εξωτερική εμφάνιση: Πολλές γυναίκες πραγματοποιούν λάθη με τα ρούχα που φορούν. Αυτό έχει δυσάρεστα αποτελέσματα.

10 163 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΛΠΑ, ρουχα

Εξωτερική εμφάνιση: Πολλές γυναίκες πραγματοποιούν λάθη με τα ρούχα που φορούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην κολακεύουν το παρουσιαστικό τους, όπως θα έπρεπε κανονικά. Σε περίπτωση που πιστεύετε και εσείς ότι θέλετε βελτίωση στο συγκεκριμένο θέμα, τότε θα πρέπει να παρακολουθήσετε τη λίστα που βρίσκεται παρακάτω. Αναλυτικότερα:

Χρησιμοποιήστε μια ψευδαίσθηση κάθετης γραμμής: Επιλέξτε ένα σύνολο πολλαπλών στρώσεων με ένα μακρύ σακάκι – θα σας κάνει πιο λεπτή και πιο ψηλή. Δώστε προσοχή στη θέση των κουμπιών σας: θα πρέπει να σχηματίζουν μια μόνο σειρά, καθιστώντας σας ακόμα πιο λεπτή.

10 152 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΛΠΑ, ρουχα

Επιλέξτε το σωστό σουτιέν – Εξωτερική εμφάνιση: Όταν το στήθος σας δεν υποστηρίζεται σωστά, γίνεται ενιαίο με την κοιλιά σας και τραβά περισσότερο την προσοχή εκεί. Ένα σουτιέν στο σωστό μέγεθος, θα ανορθώσει το στήθος σας και θα δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σ’αυτό και το στομάχι σας.

10 153 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΛΠΑ, ρουχα

Προσθέστε μια φωτεινή λεπτομέρεια σε ένα μονόχρωμο σκούρο σύνολο: Δημιουργήστε ένα μονόχρωμο σύνολο και προσθέστε μια φωτεινή λεπτομέρεια σε αυτό: ένα σακάκι, μια φούστα ή ένα μπλουζάκι. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απομακρύνετε την προσοχή από τις προβληματικές περιοχές σας.

10 154 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΛΠΑ, ρουχα

Επιλέξτε φορέματα σε «Α» γραμμή: Τα φορέματα με τα εφαρμοστά κομψά μέρη, όπως στη δεκαετία του ’60, ή τα ίσια φορέματα της δεκαετίας του ’20, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια τέλεια εμφάνιση.

10 155 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΛΠΑ, ρουχα

Κουμπωθείτε σωστά – Εξωτερική εμφάνιση: Βεβαιωθείτε ότι τα κουμπιά βρίσκονται στο πιο προεξέχον τμήμα της κοιλιάς σας. Εάν το κουμπωμένο μέρος βρίσκεται πιο πάνω από αυτό το σημείο, τότε ακόμη και μια μικρή κοιλιά, θα γίνει πιο ορατή και θα δοθεί όλη η προσοχή σε αυτήν.

10 156 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΛΠΑ, ρουχα

Αποφύγετε τα λεπτά υφάσματα: Τα ελαφριά υφάσματα τονίζουν τις καμπύλες και τις γραμμές. Καλύτερα επιλέξτε παχύτερα υφάσματα που θα κρατούν την σιλουέτα σας πιο σφιχτή και σταθερή σαν να φοράτε κορσέ. Είναι ακόμα καλύτερο να αποφύγετε τα υφάσματα με ζάρες που θα προσθέσουν μόνο περισσότερη ένταση. Αποφύγετε να βάζετε το μπλουζάκι μέσα από το παντελόνι σας. Το γυαλιστερό ύφασμα τραβάει πάντα τα βλέμματα και τονίζει κάθε πτυχή στην κοιλιά σας, οπότε είναι καλύτερο να επιλέγετε τα ματ ρούχα.

10 157 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΛΠΑ, ρουχα

Αποφύγετε να βάζετε το μπλουζάκι μέσα από το παντελόνι σας: Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείτε μια σαφή γραμμή γύρω από την κοιλιά σας που αναπόφευκτα θα τραβήξει την προσοχή. Φορέστε τα μπλουζάκια χαλαρά και όχι στενά. Το μήκος θα πρέπει να είναι λίγο πιο κάτω από το τελείωμα της κοιλιάς σας.

10 158 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΛΠΑ, ρουχα

Επιλέξτε την σωστή τσάντα: Ακόμη και το μέγεθος της τσάντας μπορεί να επηρεάσει την εικόνα της σιλουέτας σας. Πάρτε μια μεγάλη τσάντα, και θα δείχνετε πιο αδύνατη. Οι κυρίες μικρού μεγέθους θα πρέπει να επιλέξουν μεσαίες, στο μέγεθος, τσάντες.

10 159 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΛΠΑ, ρουχα

Επιλέξτε ματ ρούχα: Το γυαλιστερό ύφασμα τραβάει πάντα τα βλέμματα και τονίζει κάθε πτυχή στην κοιλιά σας, οπότε είναι καλύτερο να επιλέγετε τα ματ ρούχα.

10 160 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΛΠΑ, ρουχα

Επιλέξτε φορέματα με λίγο ανοιχτό ντεκολτέ: Αυτή είναι μια επιλογή που θα σας βοηθάει πάντα: δεν θα κρύψει μόνο την κοιλιά σας, αλλά θα τονίσει και τα δυνατά σας σημεία, καθώς θα στρέψει την προσοχή στο στήθος σας.

10 161 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΛΠΑ, ρουχα

Μπόνους για τους άντρες – Εξωτερική εμφάνιση: Πώς να διπλώνετε τα μανίκια σας σωστά: Αντί να ξεκινάτε το δίπλωμα από το κάτω μέρος, δοκιμάστε κάτι λίγο πιο επαγγελματικό. Ξεκουμπώστε τα μανίκια του πουκάμισου σας, διπλώστε τα μανίκια μέχρι τον αγκώνα σας και στη συνέχεια διπλώστε τα άλλη μια φορά. Φαίνεται πιο περιποιημένο και τα μανίκια σας δεν θα πέσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

10 162 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΛΠΑ, ρουχα

 
via