Χαλιά που μυρίζουν μούχλα ή υγρασία: Ο εύκολος τρόπος που θα τα κάνει να μοσχοβολούν «φρεσκάδα»

Στρώστε τα χαλιά σας: Βρισκόμαστε πλέον στα μέσα Νοεμβρίου και είμαστε ένα βήμα πριν από το να μπούμε στο χειμώνα.

echete strosei chalia kante ta na moschomyrizoyn me ylika apo tin koyzina sas vinteo 1 Σπίτι, χαλιά, ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Στρώστε τα χαλιά σας: Βρισκόμαστε πλέον στα μέσα Νοεμβρίου και είμαστε ένα βήμα πριν από το να μπούμε στο χειμώνα. Τα σημάδια γύρω μας είναι ορατά. Τα ψαρόνια που είναι πουλιά έχουν δώσει το «σύνθημα» για το χειμώνα, μιας και έχουν ξεκινήσει τη μετακίνησή τους. Επίσης, οι ειδικοί προειδοποιούν πως το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου θα φέρει πολύ κρύο και φυσικά το χειμώνα. Αν αναρωτιέστε για το τι είναι αυτό που κάνουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εποχής, εκτός από το να βγάζουν τα χειμωνιάτικα ρούχα τους, βγάζουν έξω και τα χαλιά τους.

Σε περίπτωση που δεν τα έχετε πλύνει, θα πρέπει πρώτα να τα πλύνετε καλά και στη συνέχεια να τα στεγνώσετε το ίδιο καλά. Η επόμενη διαδικασία που ακολουθεί για τα χαλιά δεν είναι άλλη από το στρώσιμο. Μπορείτε να τα στρώσετε και μαζί τους να μοσχομυρίσει όλο το σπίτι. Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να το πετύχετε; Μα φυσικά, ακολουθώντας τη διαδικασία που βρίσκεται παρακάτω. Αναλυτικότερα:

echete strosei chalia kante ta na moschomyrizoyn me ylika apo tin koyzina sas vinteo 1024x539 1 Σπίτι, χαλιά, ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Στρώστε τα χαλιά σας: Πώς να τα κάνετε να μοσχομυρίζουν

Έχετε στρώσει χαλιά; Κάντε τα να μοσχομυρίζουν με υλικά από την κουζίνα σας! Σιγά σιγά ο χειμώνας μπαίνει και στρώσαμε τα χαλιά μας. Αν θέλετε να μοσχομυρίζουν προσθέστε μια φέτα λεμόνι σε ζεστό νερό και έπειτα προσθέστε λίγο ξύδι. Βάλτε το σε ένα μπουκάλι με ψεκαστήρα και είστε έτοιμοι.

 
via