Φενγκ Σούι: Αλλάξτε αuτά τα 6 πράγματα στην διακόσμηση του σπιτιού σας και θα τραβάτε το χpήμα σαν μαγvήτης

Το φενγκ σούι είναι ένα κινέζικο σύστημα σχεδιασμού για να επιφέρουμε αρμονία και ισορροπία στο χώρο μας, μέσα από κάποιες αλλαγές.

fengk soyi allaxte auta ta 6 pragmata stin diakosmisi toy spitioy sas kai tha travate to chpima san magvitis ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ, χρήματα

Το φενγκ σούι είναι ένα κινέζικο σύστημα σχεδιασμού για να επιφέρουμε αρμονία και ισορροπία στο χώρο μας, μέσα από κάποιες αλλαγές, καθώς όλα τα πράγματα έχουν μία συγκεκριμένη θέση και εξυπηρετούν έναν σκοπό.

Κάνοντας μια σειρά από συγκεκριμένες αλλαγές στο χώρο σας, αυτές θα επιφέρουν τύχη και κέρδη στην επαγγελματική σας ζωή.

Φενγκ Σούι: Οι έξι αλλαγές που φέρνουν τύχη και επιτυχίες στα επαγγελματικά

Συγκεκριμένα:

Τακτοποιήστε σε μία σειρά τα πράγματά σας

Το φενγκ σούι υποστηρίζει ότι τα χρήματα «σκουντουφλάνε» στην ακαταστασία. Βάλτε τάξη και η ενέργεια και η τύχη θα κυκλοφορούν στον χώρο προς όφελός σας.

Επιδιορθώστε ό,τι έχει χαλάσει

Για να ρέει η ενέργεια του χρήματος άφθονη, επισκευάσετε ό,τι δεν λειτουργεί στο χώρο σας.  Όσα αντικείμενα δεν γίνεται να επισκευαστούν απλά πετάξτε τα.

Βάλτε το χρώμα στη ζωή σας

Συγκεκριμένα, το μοβ και το πράσινο, τα οποία βοηθούν στην τύχη. Δε χρειάζεται να βάψετε τους τοίχους, μπορείτε να βάλετε μαξιλάρια ή διακοσμητικά με τα δύο αυτά χρώματα.

Δώστε προσοχή στα χρήματα

Κρατήστε τα χαρτονομίσματά σας απλωμένα σε μεγάλα πορτοφόλια και όχι διπλωμένα ή τσακισμένα. Το φενγκ σούι υποστηρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν και άλλα. Επίσης, φυλάξτε τα βιβλιάρια σας σε κουτί με χρώμα πράσινο ή μοβ και τοποθετήστε το στην έξω αριστερή γωνία του γραφείου σας.

Προτιμήστε αντικείμενα – μαγνήτες

Πρόκειται για τα διακοσμητικά που φέρνουν χρήμα και καλή τύχη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ενυδρείο. Τοποθετήστε ένα ενυδρείο με 9 χρυσόψαρα (οκτώ κόκκινα ή χρυσά και ένα μαύρο) στο σαλόνι σας και θα ξεκλειδώσει άμεσα η ροή χρήματος.

Πείτε «ναι» στα λουλούδια

Τέλος, βάλτε φρέσκα λουλούδια στα βάζα σας και μην χρησιμοποιείτε ποτέ αποξηραμένα.

 

via: Enimerotiko