Η λύση για το καλοκαίρι: Βραχιόλι σου κάνει ηλεκτροσόκ, κάθε φορά που το παρακάνεις με το φαγητό

Πρόκειται για ένα βραχιόλι, το οποίο βοηθά όποιον το φορά, να μη κάνει ατασθαλίες ως προς την κατανάλωση φαγητού.

i lysi gia to kalokairi vrachioli soy kanei ilektrosok kathe fora poy to parakaneis me to fagito 1 ΒΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ, Φαγητό

Βραχιόλι με ηλεκτροσόκ: Πρόκειται για ένα βραχιόλι, το οποίο βοηθά όποιον το φορά, να μη κάνει ατασθαλίες, όσον αφορά την κατανάλωση του φαγητού.

Να και κάτι πρωτάκουστο που μπορεί και να μας σώσει! Φαίνεται πως αυτό το βραχιόλι βάζει “φρένο¨στις κακές συνήθειες. Δηλαδή, προκαλεί ηλεκτροπληξία κάθε φορά που το παρακάνουμε με το φαγητό! Μήπως είσαι και εσύ από αυτούς που δεν μπορούν να ελέγξουν τη λαιμαργία τους, ενώ το delivery είναι η πιο εύκολη και ευχάριστη λύση στο “Τι θα φάω τώρα;”.Μήπως το να σταματήσεις το έτοιμο φαγητό, ή να περιορίσεις τις ποσότητες που τρως φαίνεται βουνό που αδυνατείς να ανέβεις; Ή μήπως κάθε φορά που αποφασίζεις να ξεκινήσεις δίαιτα ακούς από τους άλλους να λένε “ας παραγγείλουμε” και η δίαιτά σου πάει περίπατο;Ε λοιπόν μάλλον βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο! Γιατί αυτή τη φορά τέλος στο junk food δεν θα δώσει η θέλησή σου. Θα δώσει αυτό το βραχιόλι που κάθε φορά που θα παρασπονδείς, θα φροντίζει να σε ηλεκτρίζει. Θα το κάνει, λέγοντας σου έμμεσα “έλεος πάλι φτάνει!”

Βραχιόλι με ηλεκτροσόκ: Ο σύμμαχος στον έλεγχο του φαγητού είναι το βραχιόλι Pavlok

Το βραχιόλι Pavlok που θα βρεις στην Amazon, είναι ο τέλειος σύμμαχός. Άλλωστε αυτός είναι ένας δύσκολος αγώνας.

i lysi gia to kalokairi vrachioli soy kanei ilektrosok kathe fora poy to parakaneis me to fagito ΒΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ, ΦαγητόΔιότι υπόσχεται να είναι εκεί κάθε φορά που θα ξεχνάς τον στόχο σου. Θα είναι εκεί κάθε φορά που θα λοξοδρομείς, ρίχνοντάς σου ένα ηλεκτροσόκ των 350 volt. Εκτός αυτού ωστόσο, θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς ή να μετριάσεις έστω, κι άλλες κακές συνήθειες, όπως το να τρως τα νύχια σου ή να κάθεσαι με τις ώρες στο ίντερνετ.Το gadgetάκι αυτό, που έχει ως σκοπό να φέρει τον κόσμο στο δρόμο μιας πιο υγιεινής ζωής, κοστίζει 177€ και με κάθε του φόρτιση δίνει 150 χτυπήματα. Μιλάμε για αρκετά μεγάλο αριθμό, τον οποίο για να εξαντλήσεις πάει να πει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα…

Όσα ανέφερε ο εφευρέτης του βραχιολιού:

Υπάρχει μια πραγματική δύναμη στο να χρησιμοποιείς λίγο πόνο για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να σπάσει μερικές κακές συνήθειες. Μέχρι στιγμής οι γνώμες διίστανται για το Pavlok, με άλλους να παραδέχονται πως τους βοήθησε αρκετά στη μάχη τους να απαλλαγούν από διάφορα κουσούρια, ενώ άλλους να μιλούν αρνητικά για την ποιότητά του.

via