Μύριζε μούχλα το πλυντήριο και έριξε λίγο καφέ, αuτό που έγινε δεν το πεpίμενε με τίποτα

Μυρωδιά μούχλας στο πλυντήριο: Σας μυρίζει κάτι άσχημα κάθε φορά που βγάζετε τα ρούχα από το πλυντήριο; Για να μην ξαναρχίσετε το πλύσιμο

myrize moychla to plyntirio kai erixe ligo kafe auto poy egine den to pepimene me tipota ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ, ΕΞΥΠΝΑ TIPS, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ, ΜΟΥΧΛΑ, πλυντηριο

Μυρωδιά μούχλας στο πλυντήριο: Σας μυρίζει κάτι άσχημα κάθε φορά που βγάζετε τα ρούχα από το πλυντήριο; Για να μην ξαναρχίσετε το πλύσιμο στο χέρι, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ξεφορτωθείτε τις άσχημες μυρωδιές του πλυντηρίου και των ρούχων σας εύκολα και γρήγορα.

Μυρωδιά μούχλας στο πλυντήριο: Το κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια

Αρχικά, ξεκινήστε με τους συνήθεις υπόπτους. Με ένα πανί καθαρίστε το λάστιχο που περιβάλλει τον κάδο. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το συρτάρι του απορρυπαντικού και ρίξτε σε αυτό λίγο νερό, στο οποίο έχετε διαλύσει προηγουμένως λίγο απορρυπαντικό πιάτων και τρίψτε καλά με ένα μικρό βουρτσάκι ή μια οδοντόβουρτσα. Με την οδοντόβουρτσα, καθαρίστε και την περιοχή γύρω από το συρτάρι του απορρυπαντικού. Ξεπλύνετε καλά τη θήκη και στη συνέχεια, ρίξτε σε αυτό 1 φλ. στιγμιαίο καφέ και λίγο λευκαντικό και θέστε το πλυντήριο σε λειτουργία στους 60οC.

Μυρωδιά μούχλας στο πλυντήριο

Μόλις ολοκληρωθεί η πλύση, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία χωρίς καθόλου απορρυπαντικό. Αφού τελειώσει και αυτός ο κύκλος, καθαρίστε καλά τον κάδο του πλυντηρίου χρησιμοποιώντας ένα πανάκι βουτηγμένο σε λευκό ξίδι. Τέλος, βάλτε μέσα στο πλυντήριο 1/4 φλ. απορρυπαντικό πιάτων και βάλτε το πλυντήριο να δουλέψει ξανά στην υψηλότερη θερμοκρασία του για να αποχαιρετίσετε για πάντα τη μούχλα.

 

via: Enimerotiko