Ποιος αριθμός λείπει; Το τεστ νοημοσύνης που ελάχιστοι βρίσκουν τη σωστή απάντηση σε λιγότερο από 1 λεπτό

Γρίφος: Πάρα πολλοί άνθρωποι αρέσκονται να λύνουν διάφορα τεστ ή να λύνουν γρίφους, σπαζοκεφαλιές και προβλήματα.

1 1 ΓΡΙΦΟΣ, ΛΥΣΗ, ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ

Γρίφος: Πολλοί άνθρωποι αρέσκονται να λύνουν διάφορα τεστ, γρίφους και σπαζοκεφαλιές. Αυτό, συμβαίνει, διότι είτε είναι πρακτικά άτομα, είτε απλά αρέσκονται να βρίσκουν τη λύση σε διάφορα προβλήματα. Το συγκεκριμένο γεγονός μόνο θετικά μπορεί να επιφέρει στην υγεία τους. Αυτό, διότι σύμφωνα με έρευνες, τα άτομα που λύνουν προβλήματα, παρουσιάζουν λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν Aλτσχάιμερ.

Είστε κι εσείς ένα από εκείνα τα άτομα, τα οποία θέλουν να λύνουν τεστ, γρίφους και σπαζοκεφαλιές. Τότε, βρίσκεστε στο σωστό άρθρο. Αυτό, διότι παρακάτω βρίσκεται ένας πολύ δύσκολος γρίφος. Ένα μυστήριο, το οποίο πρέπει να λυθεί και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερη περίπτωση από τη δική σας. Είστε λοιπόν ο βασικός υποψήφιος για να ξετυλίξει, το κουβάρι του μυστηρίου.

Αρχικά, θα πρέπει να δείτε την εικόνα που βρίσκεται παρακάτω και να προσπαθήσετε να λύσετε το ερώτημα. Στη συνέχεια θα πρέπει να δείτε πιο κάτω, αν η λύση σας είναι η ίδια με εκείνη του ερωτήματος. Αναλυτικότερα:

Μήπως θέλετε να ακονίσετε το μυαλό σας; Σε περίπτωση που θέλετε να βρείτε τη λύση ενός προβλήματος, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Για σήμερα σας έχουμε έναν ακόμα γρίφο με αριθμούς. Η συγκεκριμένη σπαζοκεφαλιά θα σας βοηθήσει πάρα πολύ. Αυτό, διότι θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη για να εξασκήσετε τις μαθηματικές σας γνώσεις. Στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν δεν έχετε πολλές μαθηματικές γνώσεις, αλλά σας ενδιαφέρει η λύση των προβλημάτων, μπορείτε να βγείτε πάλι κερδισμένος.

Αυτό, διότι μπορείτε να επιχειρήσετε να βρείτε την λύση, βάσει των Μαθηματικών που γνωρίζετε. Έτσι, ακόμη κι αν δεν καταφέρετε να βρείτε τη σωστή λύση, θα έχετε ανακαλύψει μια καινούρια μέθοδο επίλυσης γρίφων. Στο κόκκινο κουτί, σύμφωνα με την ακολουθία που υπάρχει, θα πρέπει να συμπληρωθεί ένας αριθμός. Μπορείτε να βρείτε ποιος είναι αυτός, χωρίς όμως να… κλέψετε και να δείτε τη λύση;

27 ΓΡΙΦΟΣ, ΛΥΣΗ, ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ

1427 ΓΡΙΦΟΣ, ΛΥΣΗ, ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ

 

via