Πως να στεγνώνετε τα ρούχα σας πιο γρήγορα τον χειμώνα – 6 απλά πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά το πλύσιμο

pos na stegnonete ta roycha sas pio grigora ton cheimona 6 apla pragmata poy prepei na kanete meta to plysimo ρουχα, ΣΤΕΓΝΩΜΑ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Στέγνωμα ρούχων: Ο χειμώνας είναι μια δύσκολη εποχή για το στέγνωμα των ρούχων. Πάντοτε, οι νοικοκυρές δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για να καταφέρετε να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Τα ρούχα σας θα στεγνώσουν πριν καν το καταλάβετε. Αναλυτικότερα:

Στέγνωμα ρούχων: Ακολουθούν πέντε συμβουλές για να στεγνώνουν τα ρούχα σας τον χειμώνα

– Βάζετε πλυντήριο νωρίς το πρωί. Έτσι μπορεί να καταφέρουν τα ρούχα σας να στεγνώσουν πριν τα προλάβει η υγρασία της νύχτας.

16 ρουχα, ΣΤΕΓΝΩΜΑ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ

– Απλώνετε τα ρούχα σας καλά τεντωμένα και όχι διπλωμένα στη μέση. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να κρεμάτε τις μπλούζες από τις άκρες και όχι από τη μέση και τα παντελόνια σας από τα μπατζάκια.

– Στέγνωμα ρούχων: Μην υπερφορτώνετε την απλώστρα. Αφήνετε κενά ανάμεσα στα ρούχα σας για να κυκλοφορεί ο αέρας και να τα στεγνώνει πιο εύκολα.– Αν είναι εφικτό κατά τη διάρκεια της ημέρας καλό είναι να γυρίζετε τα ρούχα σας και από την άλλη μεριά έτσι ώστε να τα διαπερνάει ο αέρας και από εκεί.

17 ρουχα, ΣΤΕΓΝΩΜΑ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ

– Στέγνωμα ρούχων: Μαζεύετε τα ρούχα σας πριν νυχτώσει. Ακόμα κι αν είναι λίγο νωπά μην τα αφήσετε στα σχοινιά το βράδυ. Την επόμενη μέρα μπορείτε να τα απλώσετε και πάλι. Αν είναι πολύ λίγο βρεγμένα σιδερώστε τα κανονικά και βάλτε τα στην ντουλάπα σας μόλις στεγνώσουν εντελώς.

 via