Τέλος στον κλιματισμό, ειδικός αποκαλύπτει την πιο δροσερή στάση στον ύπνο για τον καύσωνα

Το παρακάτω μυστικό για τον πιο δροσερό ύπνο στον καύσωνα απέχει από κλιματισμό και ανεμιστήρες, γλιτώνοντας φασαρία και χρήματα.

1154 ΚΑΥΣΩΝΑΣ, ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ, υπνοΣ

Το παρακάτω μυστικό για τον πιο δροσερό ύπνο στον καύσωνα απέχει από κλιματισμό και ανεμιστήρες, γλιτώνοντας φασαρία και χρήματα.

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η συμβίωση με τον καύσωνα είναι… ελάχιστα πιο ευχάριστη από τη συμβίωση σε θάλαμο νεοσυλλέκτων.

Δυστυχώς, στον καύσωνα δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια του κλιματισμού στο σπίτι, αλλά και όσοι την έχουμε σκεφτόμαστε ότι με το Power Pass, έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε air condition για… 3 λεπτά τη μέρα. Όσον αφορά στον ανεμιστήρα ίσως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να τον αφήσουμε ανοιχτό όλη νύχτα να δουλεύει.

Ωστόσο υπάρχει λύση. Και δεν την λέμε εμείς, αλλά οι ειδικοί.

Αυτή είναι η πιο δροσερή στάση στον ύπνο για τον καύσωνα

Ξεκινώντας από τη χειρότερη δυνατή στάση στον ύπνο o James Leinhardt, ιδιοκτήτης εταιρείας στρωμάτων, αναφέρει ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κοιμόμαστε μπρούμυτα.

Η καλύτερη δυνατή στάση είναι στο πλάι, αλλά όχι εμβρυακή. Με τα πόδια σε μια χαλαρή γωνία, και με λίγο σεντόνι ανάμεσα στα μπούτια, το σώμα μας έχει την πιο ξεκούραστη στάση με την καρδιά να λειτουργεί να λειτουργεί κι αυτή σε ξεκούραστο ρυθμό. Για όποιον δεν βολεύεται με την πλαϊνή στάση στον ύπνο, ο ειδικός επί του θέματος δίνει την εναλλακτική του αστερία, ανάσκελα πάντα.

Σε κάθε περίπτωση κατά τη διάρκεια του καύσωνα για να κοιμηθούμε όσο πιο άνετα γίνεται, πρέπει να καταβάλουμε όσο το δυνατόν μικρότερη προσπάθεια.

Αυτό σημαίνει από καθαρά σεντόνια και άνετο μαξιλάρι, μέχρι τη σωστή στάση του σώματος.

 

via: Enimerotiko