Αγοράζει Λαΐφη και τον πουλάει με τα… τριπλάσια!

laifis 1 SUPERLEAGUE, Α Κατηγορία, Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο Ελλάδα

Αποφασισμένη να πληρώσει στον Ολυμπιακό τη ρήτρα για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη εμφανίζεται η Σταντάρ Λιέγης σύμφωνα με τους Βέλγους, καθώς έχει προτάσεις για την πώλησή του με πολύ υψηλότερο ποσό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Dernière Heure», η ομάδα της Λιέγης ετοιμάζεται να καταβάλει στους πρωταθλητές Ελλάδας τα 1.5-1.8 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να κάνει δικό της τον συμπατριώτη μας, ο οποίος αποκτήθηκε με διετή δανεισμό από τον Ολυμπιακό.

Όπως σημειώνεται άλλωστε η Σταντάρ έχει δεχτεί κρούσεις από αρκετές ιταλικές ομάδες, όπως οι Τζένοα, Ελλάς Βερόνα, Κροτόνε για την παραχώρησή του, προσδοκώντας να βάλει στα ταμεία της περί τα 4-6 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή άσο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας voetbalbelgie.beο Λαΐφης επιθυμεί να παραμείνει στη Σταντάρ, αναφέροντας μάλιστα λεπτομέρειες για το θέμα της ρήτρας.

«Ο Λαΐφης ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά επιθυμεί να παραμείνει στην Σταντάρ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να δώσει στον Ολυμπιακό το ποσό που προβλέπει η ρήτρα του συμβολαίου, δηλαδή 1.8 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τον Λαΐφη υπάρχει ενδιαφέρον από γερμανικούς, ιταλικούς και ισπανικούς συλλόγους», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

 

Πηγή: goal.com.cy