Χαμπουλλάς: «Ο επόμενος μήνας θα φέρει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου»

xampoullas14 Ανόρθωση, Ευγένιος Χαμπουλλάς

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς παράχωρησε δηλώσεις σε ραδιοφωνική εμπομπή του «Active».

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα σχέδια που αφορούν το οικονομικό κομμάτι του συλλόγου, κοινοποιώντας την πρόθεση του διοικητικού συμβουλίου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Συγκεκριμένα είπε:

«Υπάρχει υγεία όσο αφορά τη διαχείριση των προβλημάτων. Υπάρχει διαφάνεια, πείσμα και όρεξη για δουλειά από όλους. Υπάρχει η έμπρακτη στήριξη από τον κύριο Πουλλαϊδή, ο οποίος είναι ο μεγαλομέτοχος, στον οποίο οφείλουμε πάρα πολλά. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η Ανόρθωση και η πορεία της στην οικονομική προσπάθεια πρέπει να εξαρτάται από έναν, δύο ή τρία άτομα. Έχει αγκαλιαστεί η προσπάθεια από τον κόσμο, δημιούργησε ρεκόρ πωλήσεων στα διαρκείας.

Εμείς ως διοικητικό συμβούλιο έχουμε προγραμματίσει κάποιες δράσεις για την οικονομική ενίσχυση της εταιρείας και ευελπιστώ ότι θα πάμε καλά. Θέλω να τονίσω ότι η σεζόν αυτή είναι η δυσκολότερη από τη δεκαετία του 90’. Είναι μία χρονιά που τρέχει με κάποια έσοδα συγκεκριμένα και έξοδα από την περασμένη σεζόν.

Σχεδόν τρέχουμε διπλό προϋπολογισμό αν λάβουμε υπόψη τι μας περιμένει μέχρι τον Μάιο, όμως σύντομα θα αποταθούμε και στον κόσμο, τον οποίο εμπιστευόμαστε και είμαστε βέβαιοι ότι θα αγκαλιάσει την προσπάθεια.

Όχι μόνο με λαχεία και εισιτήρια διαρκείας, θα κάνουμε μία μεγάλη παρουσία ενός επιχειρηματικού πλάνου που έχει σχέση με την εταιρεία για να προσελκύσουμε επενδυτές και να εκδώσουμε νέες μετοχές. Αυτά θα γίνουν μέσα στον επόμενο μήνα».

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ