Φιλικό με την Εθνική Ελλάδας δίνει σήμερα η Κύπρος

imagew 3

Φιλικό αγώνα με την Εθνική Ελλάδας δίνει σήμερα, στις 16:45 η Εθνική Κύπρου των Ανδρών. Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο “Γεώργιος Καμάρας” (Ριζούπολη) στην Αθήνα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Χαράλαμπος Κυριακίδης, Δημήτρης Δημητρίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Αντρέας Μακρής, Θωμάς Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Χάρης Κυριάκου, Βασίλης Παπαφώτης, Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς, Χρίστος Σιέλης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Μάριος Ηλία, Ιωάννης Κούσουλος, Μαρίνος Τζιωνή, Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοϊζος Λοϊζου, Γρηγόρης Κάστανος, Άλεξ Γκόγκιτς, Νικόλας Ιωάννου και Ανδρέας Καρώ.
Διαιτητής ορίστηκε ο Γερμανός Harm Osmers.

Στις χθεσινές του δηλώσεις ο κ. Βάλεμ είπε πως «είμαστε χαρούμενοι, που μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε κάποια χαρά στον κόσμο. Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί. Για εμένα, το αυριανό φιλικό θα με βοηθήσει να δω την πρόοδο της ομάδας μου, ενόψει των αγώνων που ακολουθούν», πρόσθεσε ο κ. Βάλεμ.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Ιωάννης Πίττας δήλωσε πως είναι δύσκολες οι συνθήκες όπως όλοι γνωρίζουμε λόγω της πανδημίας, “όμως ήρθαμε εδώ να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο με την Ελλάδα, θα ετοιμαστούμε σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή και θα κάνουμε τα τεστ μας για να είμαστε έτοιμοι στα επόμενα δύο επίσημα παιχνίδια. Θέλουμε να φέρνουμε θετικά αποτελέσματα για ψυχολογικούς λόγους και πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθουν αυτά”, ανέφερε.

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει στην Κύπρο απόψε, μετά το τέλος του αγώνα και από την Πέμπτη, θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με το Λουξεμβούργο για την 5η αγωνιστική του Nations League.

Ο αγώνας της Πέμπτης θα γίνει στις 19:00 στο ΓΣΠ.