«Για τον Πάους δεν ήταν μέλημα τα λεφτά»

paralimni 3 Α Κατηγορία, Ανορθωση | Τελευταια Νεα, Κυπριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Νέα Αμμοχώστου

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Νέων Παραλίμνιου, Κωνσταντίνος Φανού, μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση επί της Αλκής Ορόκλινη, τον Αντρέ Πάους και τη συνέχεια. Αρχικά, είπε πως ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος και όταν γίνει η κλήρωση θα σκεφτούν ξανά το κύπελλο».

Και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη χαρά που ήρθε στην ομάδα ο Αντρέ Πάους. Όταν έπεσε το όνομα του στο τραπέζι ήμασταν και εμείς δύσπιστοι για το πώς μπορεί να έρθει στην ομάδα ένας τέτοιος προπονητής. Δεν ήταν πρώτο μέλημα τα λεφτά, ούτε για εμάς ούτε για τον ίδιο. Ο Πάους κατάλαβε πως η ομάδα θέλει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία, έχει καλές εγκαταστάσεις και είναι η μοναδική ομάδα της περιοχής. Το Παραλίμνι δελεάζει κάθε προπονητή και ποδοσφαιριστή για να έρθει στην ομάδα».

Όσον αφορά στην παρουσία της Ένωσης, είπε: «Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα αλλάζει, τα καλά διαστήματα μεγαλώνουν, γίνεται καλή δουλειά και ονειρευόμαστε ότι θα έχουμε καλή πορεία στη συνέχεια. Παίζουμε και ελκυστικό ποδόσφαιρο, είδαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΖ η ομάδα να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και αυτό μας αφήνει μία θετική σκέψη. Και ελπίζουμε πως μαζί με την ενίσχυση στη μετεγγραφική πορεία, να επιστρέψουμε στην πρώτη κατηγορία».

 

Πηγή: goal.com.cy