Γηπεδούχοι υπό πίεση

aek enosi basket Α Κατηγορία, Κυπριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη Κύπρο

Δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης για τα πλέι οφ του ΟΠΑΠ Basket League. Ο Απόλλων θα υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό, σε αναμέτρηση που θα μεταδοθεί σε live streaming, και η ΕΘΑ θα φιλοξενήσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στη Λευκωσία. Τα δύο παιχνίδια θα αρχίσουν στις 17:00.

Στον πρώτο αγώνα της σειράς για την προημιτελική φάση των πλέι οφ ο ΑΠΟΕΛ είχε επικρατήσει στη Λευκωσία με 76-70 και πήρε προβάδισμα με 1-0 στις νίκες. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν τη δεύτερή τους νίκη κόντρα στον Απόλλωνα στη Λεμεσό, η οποία θα τους δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Από την άλλη, στον Απόλλωνα υπάρχει η πίστη πως η ομάδα θα μπορέσει να κερδίσει το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής και να ισοφαρίσει σε 1-1 στις νίκες, ώστε όλα να κριθούν στον τρίτο αγώνα της σειράς.

Στο άλλο ζευγάρι, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου κατάφερε την προηγούμενη Τετάρτη να πάρει άνετη νίκη απέναντι στην ΕΘΑ, με 82-46, κάνοντας το βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Οι βυσσινί θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, για να κερδίσουν την ΕΘΑ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και να βρεθούν στην επόμενη φάση του θεσμού. Από την άλλη, στην ΕΘΑ θα γίνει προσπάθεια για να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

 

Πηγή: goal.com.cy