H Ένωση απαντά στις φήμες για Πάμπο και Γιανέφσκι

pampos Paralimni, Β Κατηγορία, Νέα Αμμοχώστου

Δεν έγινε συζήτηση με κανέναν προπονητή, ξεκαθάρισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του «ΑCTIVE»  (107,4) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τους Πανίκο Θεοδοσίου και Μαρίνα Αργυρού, ο εκπρόσωπος Τυπου της Ένωσης.

Ο Κωνσταντίνος Φάνου τόνισε πως παρά τα όσα γράφονται για διάφορους προπονητές δεν πάρθηκε ακόμα καμία απόφαση για τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα του Παραλιμνίου τη νέα περίοδο και ανέφερε πως ο κ. Πάους προτού αναχωρήσει από την Κύπρο εκδήλωσε επιθυμία παραμονής στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον προγραμματισμό:  «Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που πρέπει να κτίσουμε την Ένωση από την αρχή και διοικητικά και αγωνιστικά. Υπάρχει στασιμότητα στο αγωνιστικό γιατί προέχει το διοικητικό».

Ο κ. Πάους θέλει να παραμείνει: «Νομίζω πως ναι. Δεν έχουμε μιλήσει μαζί του, αλλά τα είχαμε πει πριν φύγει για διακοπές. Εξέφρασε την άποψη ότι θέλει να μείνει στο Παραλίμνι και θα δούμε το μέλλον του στην Ένωση. Έχουμε βάλει ως στόχο να κάνουμε την επόμενη βδομάδα μια Γενική Συνέλευση. Πρέπει να ενημερώνονται οι μέτοχοι και σταδιακά να αρχίσουμε τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς».

Υπάρχει εναλλακτική λύση αν φύγει ο κ. Πάους. Γράφτηκαν ήδη αρκετά ονόματα, όπως των Πάμπου Χριστιοδούλου και Γιανέφσκι: «Για να είμαι ειλικρινείς δεν έγινε συζήτηση με κανέναν προπονητή. Δεν υπάρχει συμφωνία με τον κ. Πάους, αλλά σίγουρα δεν θα μας περιμένει για πάντα».

 

Πηγή: goal.com.cy