Η μεγάλη ημέρα της Τσέλσι: Πέφτουν σήμερα οι υπογραφές για την πώληση – Ποιος είναι ο αγοραστής

Αντίστροφα για την αλλαγή σελίδας μετράνε στο στρατόπεδο της Τσέλσι

τσελσι

Αντίστροφα για την αλλαγή σελίδας μετράνε στο στρατόπεδο της Τσέλσι. Μετά από ένα πάρα πολύ δύσκολο διάστημα, με μεγάλες δυσκολίες, τόσο εντός, όσο και (κυρίως) εκτός τεσσάρων γραμμών, οι  «μπλε» ετοιμάζονται να μπουν και πάλι σε ένα πιο ήρεμο μονοπάτι, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση του από το κλαμπ, έπειτα από 19 «χρυσά» χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό από όλα τα μεγάλα Μέσα του Νησιού, η πώληση της Τσέλσι βρίσκεται προ των πυλών, καθώς όλα δείχνουν πως κοινοπραξία των Τοντ Μπέλι και Χάνσγιοργκ Βις θα αναλάβει την πιο επιτυχημένη αγγλική ομάδα του 21ου αιώνα με βάση τους τίτλους.

Και μάλιστα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Telegraph, όλα ενδέχεται να τελειώσουν ακόμα και μέσα στη μέρα! Όπως αναφέρεται, ο Τοντ Μπέλι ενδέχεται να υπογράψει μέσα στην ημέρα τα πρώτα συμβόλαια που αφορούν την αγορά της Τσέλσι.

Η Premier League φέρεται να έχει ήδη δώσει το «πράσινο» φως για να προχωρήσει η διαδικασία και εφόσον δεν προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα, τότε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχους θα βάλει την πένα του στα πρώτα συμβόλαια, ώστε να οριστικοποιηθεί το deal.

Βέβαια, αυτό δεν αναμένεται να γίνει σήμερα, καθώς η κοινοπραξία του Μπέλι και του Βις θα πρέπει να περιμένουν λίγες ακόμη ημέρες ώστε να αναλάβουν και επίσημα τον σύλλογο του Λονδίνου.

Πηγή: to10.gr