Κλέιμαν στον άσο, Ριέρα στα χαφ

riera Paralimni, Α Κατηγορία

Η ενίσχυση της Ένωσης συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς έβαλε άσο κάτω από τα δοκάρια, ενώ απέκτησε και χαφ. Οι βυσινί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου Ισραηλινού τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν που αγωνιζόταν στην Μπεϊτάρ, την τελευταία 4ετία και λίγο πιο νωρίς τη μετεγγραφή του 31χρονου Ισπανού Σίτο Ριέρα, αδελφός του Αλβέρτ Ριέρα που αγωνίστηκε πριν από μερικά χρόνια στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στο παρελθόν σε σπουδαίες ομάδες όπως Σίτι, Λίβερπουλ, Εσπανιόλ κ.ά..

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κλέιμαν αναφέρει: «Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη κατ’ αρχήv συμφωνίας με τον Ισραηλινό τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν. Ο διεθνής Ισραηλινός αναμένεται σήμερα το απόγευμα στην Κύπρο και αφού περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον Boris κάθε επιτυχία», ενώ είχε προηγηθεί και η ανακοίνωση για τον Ισπανό μέσο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Ριέρα: «Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη κατ’ αρχήv συμφωνίας με τον Ισπανό κεντρικό Sito Riera. Ο πολύπειρος μέσος θα αφιχθεί στην Κύπρο την αύριο Τρίτη και αφού περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον Sito κάθε επιτυχία».

37676850 1044943279017184 2998398136277270528 n Paralimni, Α Κατηγορία

 

Πηγή: goal.com.cy