«Λάθη τα οποία μας έχουν γίνει συνήθεια…»

aris ethnikos Α Κατηγορία, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Το γραφείο Τύπου του Εθνικού Άχνα δημοσίευσε το πιο κάτω στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, μέσω του οποίου αναφέρεται στην ήττα από τον Άρη.

Αναλυτικά: «Αν το παιχνίδι τελείωνε στο 20’ όλοι θα μιλούσαμε για μια έκπληκτή εμφάνιση της ομάδας μας μέσα στην Λεμεσό και για μια εύκολη επικράτηση απέναντί στον Άρη. Δυστυχώς για τους ποδοσφαιριστές μας, η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ από αυτό το σενάριο καθώς όπως συνηθίζετε οι ποδοσφαιρικοί αγώνες διαρκούν τουλάχιστον 90 λεπτά.

Το γρήγορο γκολ της ομάδα μας μόνο ψυχραιμία δεν έφερε στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές μας μετά το εικοσάλεπτο και μετά από κάποιες κλασικές ευκαιρίες που είχαν να σκοράρουν και 2ο τέρμα, εγκλωβίστηκαν στο δικό τους μισό, αφήνοντας τον Άρη να διεκδικήσει με αξιώσεις το γκολ. Παρόλο που η ομάδα μας κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της προβάδισμα, η διακοπή δεν ήταν αρκετή για να επαναφέρει την καλή εμφάνιση του πρώτου εικοσαλέπτου. Το γρήγορο γκολ του Άρη άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε προφανές ψυχολογικό προβάδισμα. Το προβάδισμα στο σκορ και η ολική ανατροπή  ήρθε σε ένα καθοριστικό σημείο, κάτι καθόλου παράξενο με το τρόπο αντιμετώπισής του παιχνιδιού.

Η ομάδα μας έκανε το χειρότερο φετινό της παιχνίδι και χάλασε ότι έκτισε τις τελευταίες αγωνιστικές. Φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και για πρώτη φορά φέτος προκάλεσε την δυσαρέσκεια και την απογοήτευση όσων βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι από τα παιχνίδια που όπως συνηθίζετε να λέγετε “πρέπει να αφήσουμε πίσω”, αντιθέτως είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη που έφεραν την ήττα – λάθη τα οποία μας έχουν γίνει συνήθεια.

Επιστρέφουμε στο γήπεδο, δουλεύουμε δύο φορές πιο σκληρά και παίρνουμε βαθμούς από τα παιχνίδια που έρχονται ανεξαρτήτως δυναμικής των αντιπάλων μας. Ο δρόμος είναι μακρύς και είναι πάνω στα πόδια μας πως θέλουμε να τον περπατήσουμε, με σκυμμένο ή πάνω το κεφάλι».

 

Πηγή: goal.com.cy