Μεγάλο ενδιαφέρον στο φινάλε της χρονιάς

volley women Α Κατηγορία, ΑΕΚ Λάρνακας | Τελευταία Νέα, Κυπριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Νέα Αμμοχώστου

Tέσσερεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2017 στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας –οι αγώνες του οποίου θα γίνουν την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017  με ώρα έναρξης στις 20:00. Oι αγώνες Τεχνοοικία ΑΕΚ – Αναγέννηση Δ. και Απόλλων – Ολυμπιάδας Ν. έχουν πολύ ενδιαφέρον, ενώ η 9η αγωνιστική περιλαμβάνει τα παιχνίδια Ανόρθωσης – Εθνικού Λ. και ΘΟΙ Αυγ. – Robo Markets ΑΕΛ.

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.
Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στη Λάρνακα με τις «κιτρινοπράσινες» όμως να παρουσιάζονται αποφασισμένες για να πετύχουν το τρίποντο μετά την ήττα που δέχθηκαν στην έδρα τους από την Ανόρθωση με το καθαρό 0-3.
Η γηπεδούχος  Τεχνοοικία ΑΕΚ θα προσπαθήσει να επουλώσει τις πληγές της ήττας με μια νίκη επί της πολύ δυνατής Αναγέννησης. Η λίμπερο της ομάδας και μια από τις καλύτερες φέτος παίκτριες Ελένη Μοσφιλιώτη μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι η Αναγέννηση είναι πολύ δύσκολη ομάδα μ ένα εξαιρετικό προπονητή και πρέπει να τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν. Η ομάδα της Λάρνακας δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η Αναγέννηση που με την ενσωμάτωση της έμπειρης Μιροσλάβα Γκρίπαν άλλαξε προς το καλύτερο θα πάει στη Λάρνακα για να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Οι «πράσινες» θα προσπαθήσουν να παίξουν το βόλει που γνωρίζουν και εάν τους δοθεί η ευκαιρία θα κλέψουν ότι μπορούν.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Γ. Παπαγεωργίου και Σ. Παυλίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.
Η μάχη των «μπλε» έχει φαβορί τον Απόλλωνα που «πάτησε κορυφή» εδώ και μια εβδομάδα και δεν θέλει άλλες απώλειες για να κάνει και καλές γιορτές. Η Ολυμπιάδα θα πάει στη Λεμεσό για να παλέψει όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι.

Οι «γαλάζιες» δείχνουν απίστευτη συνέπεια τον τελευταίο μήνα και στοχεύουν να συνεχίσουν με νίκες. Η Ολυμπιάδα ζητεί κάτι πσραπάνω από τη μέση του πίνακα, τα οποία μόνο με νίκες τέτοιου βεληνεκούς μπορεί να πετύχει όσο δύσκολο και εάν φαντάζει.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Ι. Σοφοκλέους – Σ. Σταύρου

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ
Με τη φόρα που έχει η Ανόρθωση θα επιδιώξει άλλη μια νίκη απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος στην έδρα της.

Οι «κυανόλευκες» του Μπόσκοβιτς μετά τη μεγάλη νίκη επί της Τερχνοοικία ΑΕΚ θέλουν να τελειώσουν τη χρονιά με μια καλή εμφάνιση που θα τους αφήνει στο -3 από την κορυφή. Ο Σέρβος κόουτς που κάνει εξαιρετική δουλειά θα θελήσει να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις παγκίτισσές του.

Ο Εθνικός Λατσιών έχοντας από την περασμένη Τρίτη τη βοήθεια της Εσθονής Λ. Πέετμα θα πάει στη λεωφόρο Λεμεσού για το καλύτερο.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Κ. Στεφανή – Σ. Φλουρής

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – Robo Markets ΑΕΛ
Δυνατός αγώνας θα διεξαχθεί στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου μεταξύ δυο έμπειρων ομάδων. Η Robo Markets ΑΕΛ θεωρείται το φαβορί του αγώνα με το ΘΟΙ να είναι ικανό να προσφέρει τη δική του πινελιά στον αγώνα.

Οι Αυγορίτισσες έχουν καλό υλικό με εμπειρία και ομοιογένεια και μετά τη νίκη επί του Εθνικού την περασμένη Τρίτη θα παίξουν άνετα. Η Robo Markets ΑΕΛ θα πάει στο Αυγόρου για να κερδίσει αφού εάν θέλει να εδραιωθεί στην τετράδα τέτοιου είδους αγώνες είναι απαραίτητο το τρίποντο.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Μ. Κοκκώνη – Δ. Οικονόμου.

Η βαθμολογία σε οκτώ αγώνες διαμορφώθηκε ως εξής: 1. Απόλλων 21. 2. Τεχνοοικία ΑΕΚ 21. 3. Ανόρθωση 18. 4. Robo MarketsΑΕΛ 15. 5. Αναγέννηση Δ. 8. 6. ΟΑλυμπιάδα Ν. 7. 7. ΘΟΙ Αυγόρου 6. 8. Εθνικός Λ. 0.

Το πρωτάθλημα διακόπτεται για τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και θσα επαναρχίσει την Τρίτη 09 Ιανουαρίου 2018.

 

Πηγή: goal.com.cy