Μετά τον Αγγελή, έπονται και άλλες ανακοινώσεις…

aggeli Paralimni, Α Κατηγορία

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Νέων Παραλίμνιου, Κωνσταντίνος Φάνου σχολίασε την κλήρωση του πρωταθλήματος Cyta 2018/2019 και αναφέρθηκε πως είναι χαρούμενοι που η ομάδα κατάφερε να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία και μέσα στους επομένους μήνες η ομάδα θα δουλέψει σκληρά για να είναι πανέτοιμη ενόψει της νέας σεζόν.

Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα παίζει καλά και εντός και εκτός έδρας. Επίσης, η διοίκηση της Ένωσης Νέων Παραλίμνιου σήμερα στις 11:00 π.μ. θα παρουσιάσει στους φίλους της ομάδας τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

Η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Constantinos The Great» στον Πρωταρά. Οι βυσσινί αναμένονται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου. Για την ώρα, αποκτήθηκε ο Γκονσάλο Ζάρατε, ο Μπόρχα Εκίθα, o Αγγελής Αγγελή (αριστερά στη φωτό) και ναυάγησε η περίπτωση του Όστογιτς. Μέχρι το τέλος της βδομάδας αναμένονται εξελίξεις έτσι ώστε από εβδομάδας το τεχνικό επιτελείο να έχει στη διάθεσή του αρκετούς ποδοσφαιριστές για να αρχίσει δουλειά.

 

Πηγή: goal.com.cy