Μπάτζετ και μετά μεταγραφές

enosi13 Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Το Παραλίμνι θα μπει στα… βαθιά του προγραμματισμού όταν ο προπονητής της ομάδας Αντρέ Πάους ενημερωθεί από τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Τσόκκο για το ύψος του προϋπολογισμού που θα έχει στη διάθεσή του για μεταγραφές.

Οι δύο άνδρες έχουν ήδη συζητήσει αυτό το θέμα, ξέρουν περίπου πού θα κινηθούν, όμως ο διοικητικός ηγέτης των «βυσσινί» βρίσκεται σε αναζήτηση πόρων με στόχο την καλύτερη δυνατή οικονομική άνεση. Πάντως, ο Ολλανδός προπονητής των νεοφώτιστων φέρεται να έχει εντοπίσει κάποιους μεταγραφικούς στόχους και περιμένει τη συγκατάθεση της διοίκησης για να προχωρήσει σε επαφές μαζί με τους παίκτες.

Θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, καθώς ο Αντρέ Πάους επιθυμεί τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και απαιτήσεις της Α’ Κατηγορίας.

Αναμένεται ότι από το υπάρχον ρόστερ θα μείνουν λίγοι παίκτες και κυρίως οι Κύπριοι που διατηρούν συμβόλαιο και τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τους Παύλου, Κολοκούδια, Κοσμά και Κουμή, οι οποίοι έδειξαν στο παρελθόν πως μπορούν να ανταποκριθούν στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Πηγή: goal.com.cy