Ντέρμπι Ε.Ν.Π. – Α.Ο. Διόνυσου – Αρχίζει η Β’ Γυναικών

9073267 web1 thinkstockphotos volleyball 186185803 ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ, Β Κατηγορία, ΒΟΛΕΪ

Το μεγάλο ντέρμπι Ε.Ν.Π. – Α.Ο. Διόνυσου που θα διεξαχθεί στη σάλα του Γυμνασίου Παραλιμνίου στις 19:30 την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 δεσπόζει από το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ  Β’ Ανδρών.

Η Ένωση κάνει ουσιαστικά πρεμιέρα στο πρωτάθλημα αφού την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό ενώ ο Διόνυσος στην πρεμιέρα κέρδισε στην έδρα του τον ΑΠΟΚ με 3-0 σετ (25-23, 25-13, 25-18). Στον άλλο αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής που είναι ορισμένος την Τετάρτη (19:30) ο Εθνικός Λατσιών μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Φοίνικα Πύλας με 3-0 σετ φιλοξενεί εκ νέου στην έδρα του (Λύκειο Λατσιών) τον ΑΠΟΚ.

Εξάλλου, ο αγώνας Φοίνικα Πύλας – Εθνικής Ενόπλων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στη σάλα της Πύλας, ενώ ρεπό έχει η Ολυμπιάδα Ν.

Στη βαθμολογία μετά την πρεμιέρα προηγούνται Εθνικός Λ. και Α.Ο. Διόνυσος με 03 βαθμούς , ενώ Φοίνικας Π., ΑΠΟΚ,  Ε.Ν.Π. και Ολυμπιάδα Ν. δεν έχουν συγκομιδή.

Πρεμιέρα στη Β’ Γυναικών
Πρεμιέρα την Τετάρτη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Γυναικών όπου συμμετέχουν εφτά ομάδες αλλά την Τετάρτη θα διεξαχθούν δυο αγώνες. Στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου ο ΑΠΟΚ φιλοξενεί τον Μαραθώνα Κ. Β., και στο Λύκειο Ιδαλίου ο Πανιδαλιακός υποδέχεται τον Άρη Πολεμίου.

Η αγωνιστική θα συμπληρωθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 όπου η υποβιβασθείσα  από την Α’ Κατηγορία Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου ταξιδεύει στη Λευκωσία όπου στο Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς θα αγωνιστεί με τον Ροτσίδη Μ. Ρεπό την πρεμιέρα έχει η ομάδα του Παφιακού.

 

Πηγή: goal.com.cy