Πήρε το διπλό και πάνε «τελικό»

9073267 web1 thinkstockphotos volleyball 186185803 ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ, Β Κατηγορία, Νέα Αμμοχώστου

Σε «τελικό» για την  ομάδα που θα σωθεί, αλλά και θα διεκδικήσει την 5η θέση οδηγούνται Pokka ΑΕ Καραβά και Αναγέννηση Δερύνειας. Το βράδυ της Παρασκευής οι «πράσινοι» κέρδισαν με 1-3 μέσα στο «Σπύρος Κυπριανού» ισοφάρισε στις νίκες 3-3 και πλέον τα πάντα θα κριθούν στη Δερύνεια σε έβδομο μεταξύ τους αγώνα. Η ομάδα της  Pokka ΑΕ Καραβά δεν κατάφερε να κερδίσει και να τελειώσει την υπόθεση παραμονή.

Δυνατό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο σετ με την «κιτρινόμαυρη» ομάδα – καλύτερη στα σημεία να κερδίζει 25-23 και να ανοίγει το σκορ.

Στο δεύτερο σετ ήταν άλλο παιχνίδι με τους «πράσινους» να ανασυντάσσονται και ως εκ τούτου να ελέγχουν τον αγώνα. Η μάχη πήρε νέα τροπή, αφού η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 1-1 με το  νικηφόρο σετ 18-25.

Η Αναγέννηση πήρε…  φόρα και στο τρίτο σετ ήταν καλύτερη, το κέρδισε με 18-25 και ανέτρεψε το σκορ, αφού προηγήθηκε με 1-2 σετ.

Οι «πράσινοι» του Λάϊου ήταν πολύ καλύτεροι και στο τέταρτο σετ και τελικά κέρδισαν 19-25 εξασφαλίζοντας τη νίκη με 1-3  σετ.

Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Χατζηφιλίππου, Παναγιωτίδης, Μπέτουτσκα,, Ράμμα, Ντιγκρουαρένκο, Καρακατσάνης, – Λίμπερο: Θεοδούλου. – Αλλαγές: Kαλαφάτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.(Γ. ΛΑΙΟΣ): Γκρόενβελντ, Καραγιάννης,  Μπράβο,  Στέποβιτς, Κ. Παπαϊωάννου, Χριστοφή – Λίμπερο: Χρ. Παπαϊωάννου – ΑλλαγέςΣτέκας, Τοοφής.

 

Πηγή: goal.com.cy