Ρεάλ Μαδρίτης: Η ομάδα του μέλλοντος με Εμπαπέ

Ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πια ο Κιλιάν Εμπαπέ

Screenshot 4 1 Ρεάλ Μαδρίτη

Ο Κάρλο Αντσελότι με τον Κιλιάν Μπαπέ στα πλάνα του μπορεί να παρουσιάσει δυο εντυπωσιακές ενδεκάδες.
Με το συναισθηματικό πονοκέφαλο της κατάκτησης του 15ου τροπαίου, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης του μέλλοντος. Και το έκανε ανακοινώνοντας μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών: αυτή του Κιλιάν Μπαπέ.

Με τον Γάλλο σταρ να έχει υπογράψει ένα απίθανο συμβόλαιο, οι Μαδριλένοι αναρωτιούνται πως θα παίξει η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι; Ο Ιταλός έχει αρκετές επιλογές για να επιλέξει.

Ένα αποτελεσματικό και εγγυημένο σχήμα. Με τον Κουρτουά στο τέρμα, αμυντική τετράδα τους Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ και Μεντί και στη μεσαία γραμμή τους: Τσουαμένι, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε και Μπέλινγκχαμ. Και μπροστά με τους Βινίσιους και Κιλιάν Μπαπέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει κι έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού, με σχηματισμό 4-3-3. Με τον Κουρτουά στο τέρμα. Ίδια άμυνα με τους Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ και Μεντί… και εδώ θα ερχόταν η καινοτομία. Στη μεσαία γραμμή, ο Κάρλο Αντσελότι θα έπρεπε να αποφασίσει ανάμεσα στον Τσουαμενί ή τον Καμαβίνγκα για να πλαισιώσει τους Βαλβέρδε και Μπέλινγκχαμ στη μεσαία γραμμή. Και μπροστά με την τριπλέτα Ροντρίγκο – Μπαπέ – Βινίσιους.

Η άφιξη του Μπαπέ (25), η αποχώρηση του Τόνι Κρόος (34) και η παρουσία του Μπέλινγκχαμ (20) και του Καμαβινγκά (21) θα κατεβάσουν τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι στα 26 χρόνια. H άμυνα είναι η γηραιότερη γραμμή με τους Μιλιάτο (26), Μεντί (28), Ρούντιγκερ (31) και Καρβαχάλ (32). Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ρεάλ δε σταματά στον Μπαπέ, αφού στη λίστα της είναι ο 23χρονος Ντέιβις της Μπάγερν και ο 18χρονος Γιορό της Λιλ, παίκτες – επενδύσεις για ένα ισχυρότερο μέλλον.