Σούπερ ντέρμπι στη Λεμεσό

9073267 web1 thinkstockphotos volleyball 186185803 Α Κατηγορία, ΑΕΛ Λεμεσού | Τελευταία Νέα, Κυπριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Νέα Αμμοχώστου

Με το ντέρμπι των ισόβαθμων στη δεύτερη θέση με 15 βαθμoύς  Απόλλων – Ανόρθωση στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» (19:00 Cytavision) και δυο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες Αναγέννηση Δ. – Ολυμπιάδα Ν. και Εθνικός Λ. – Robo Markets ΑΕΛ  (αρχίζουν στις 20:00) συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2017 η 7Η και τελευταία αγωνιστική του Α Γύρου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Στον πρώτο αγώνα της ημέρας που έγινε το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου στο «Κίτιον» η Τεχνοοικία ΑΕΚ κέρδισε το ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σετ και βρίσκεται στην κορυφή με το απόλυτο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Cytavision 19:00)
Nτέρμπι κορυφής, ντέρμπι ονομάτων, ντέρμπι ισόβαθμων. Μόνο και μόνο αυτά τα τρία χαρακτηριστικά προσδίδουν άλλη διάσταση στον αγώνα του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ». Κοινό χαρακτηριστικό και των δυο ομάδων ότι ηττήθηκαν μόνο από την πρωτοπόρο Τεχνοοικία ΑΕΚ και μάλιστα στην έδρα τους. Το ντέρμπι θα το παρακολουθήσουν  οι φίλοι του βόλεϊ και τηλεοπτικά μέσω τηςCytavision στην πρώτη μετάδοση του πρωταθλήματος Γυναικών.

Ο γηπεδούχος Απόλλων δείχνει μια σταθερότητα το τελευταίο διάστημα και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του για κατάληψη της κορυφής. Η ήττα στον αγώνα του Σούπερ –  Καπ είναι μάθημα για τις «γαλάζιες» που θα επιδιώξουν το τρίποντο για να αποσπαστούν από τον αντίπαλο.

Η Ανόρθωση πάει στη Λεμεσό για να πετύχει ότι και στον αγώνα της 17ης Οκτωβρίου και τη νίκη με 3-1 στο Σούπερ – Καπ. Ο κόουτς Αλ. Μπόσκοβιτς και οι παίκτριές του γνωρίζουν ότι πιθανό διπλό στη Λεμεσό θα έχει πολλαπλά βαθμολογικά και όχι μόνο οφέλη.

Το ντέρμπι θα σφυρίξουν οι Χρίστος Μαϊφόσιης – Ανδρέας Κωνσταντινίδης με παρατηρητή τον Γιαννάκη Σοφοκλέους.

ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.
Κρίσιμος αγώνας που θα καταδείξει εάν κάποια από τις δυο ομάδες μπορεί να μείνει ζωντανή στη μάχη της τετράδας και να κυνηγήσει κάτι παραπάνω. Τόσο οι «πράσινες» όσο και οι «μελανόλευκες» έχουν έμπειρες ομάδες και αναμένεται μάχη.

Η Αναγέννηση βρίσκεται σε φόρμα το τελευταίο διάστημα και ψάχνει μια νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία της. Η Ολυμπιάδα Ν. από την άλλη διαθέτει έμπειρες μονάδες και μπορεί να διεκδικήσει το διπλό.

Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Α. Δανιήλ – Μ. Αντώρκας με παρατηρητή τον Π. Τοφή.

ΣΑΛΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ: ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. – Robo Markets ΑΕΛ
Η Robo Markets ΑΕΛ θεωρείται το φαβορί του παιχνιδιού και θα προσπαθήσει να το αποδείξει και στην πράξη έστω και εάν αγωνίζεται στα Λατσιά. Από την άλλη ο Εθνικός θα κάμει για άλλη μια φορά την προσπάθειά του και ό,τι βγει.

Η ομάδα του Ευαγόρα Παναγιώτου μαζεύει εμπειρίες και θα προσπαθήσει να έχει ένα καλύτερο Β Γύρο. Η Robo Markets ΑΕΛ που ξέκοψε στην 4η θέση θέλει συνεχόμενες νίκες για να εξασφαλίσει την τετράδα και ακολούθως να δει πιο ψηλά. Ο κόουτς Σπύρος Πρωτοψάλτης θα προσπαθήσει εάν του το επιτρέψουν οι συνθήκες να κάνει γερό rotation.

Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι: Σ. Φλουρής – Κ. Στεφανή.

Η βαθμολογία μετά και τον αγώνα Τεχνοοικία ΑΕΚ – ΘΟΙ Αυγόρου διαμορφώθηκε ως εξής: 1. Τεχνοοικία ΑΕΚ (σε 7 αγώνες) 21, 2. Απόλλων 15, 3. Ανόρθωση 15, 4. Robo Markets ΑΕΛ 09, 5. Αναγέννηση Δ.06, 6. Ολυμπιάδα Ν. 06, 7. ΘΟΙ Αυγόρου  (σε 7 αγώνες) 03, 8. Εθνικός Λ. 0.

 

Πηγή: goal.com.cy