Τα «φώτα» στο ντέρμπι

9073267 web1 thinkstockphotos volleyball 186185803 ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ, Β Κατηγορία, ΒΟΛΕΪ

Αρχίζει η δράση στη Β Κατηγορία Ανδρών

Το ντέρμπι Ολυμπιάδα Ν. – Εθνικός Λατσιών στη Σάλα «Νεάπολη Επιστροφή» ξεχωρίζει από τους αγώνες της 7ης και πρώτης του 2018 αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Β Κατηγορίας.

Ο αγώνας είναι σημαντικός για την περαιτέρω πορεία των δυο ομάδων οι οποίες αυτή τη στιγμή κυνηγούν την  Ε.Ν.Παραλιμνίου που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς. Το ντέρμπι που προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον θα αρχίσει στις 19:30.

H Oλυμπιάδα θα παρουσιαστεί με νέο τεχνικό στον πάγκο τον πρώην διεθνή πετοσφαιριστή Αντώνη Δημητρίου που αντικατέστησε τον Πάρη Σάββα. Η ομάδα κάνει προσπάθειες να ενισχυθεί ενόψει της συνέχειας. Εξάλλου, ο Εθνικός Λατσιών μεταβαίνει ενισχυμένος στην Ακρόπολη αφού θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Πολωνός Μάρτσιν Καμίνσκι ο οποίος θα ενισχύσει εκ νέου την ομάδα.

Το ντέρμπι θα διαιτητεύσουν οι Μ. Γρηγορίου – Σ. Παυλίδης.

Εξάλλου,την Τετάρτη θα  διεξαχθούν οι αγώνες Φοίνικας – Α.Ο. Διόνυσος στο Κλειστό της Πύλας και Ε.Ν.Παραλιμνίου – ΑΠΟΚ στο Κλειστό Γήπεδο του Γυμνασίου Παραλιμνίου.

Στη βαθμολογία προηγείται με 12 βαθμούς η Ε.Ν.Παραλιμνίου και ακολουθούν: Eθνικός Λ. 8,  Α.Ο. Διόνυσος 7, Ολυμπιάδα Ν. 06, ΑΠΟΚ 03, Φοίνικας Π. 0.

Αναβολές λόγω Εθνικής
«Κουτσουρεμένο» λόγω της συμμετοχής της Εθνικής Γυναικών U19 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Τσέρκασι της Ουκρανίας θα είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Β Κατηγορίας.

Η συμμετοχή των τριών διεθνών παικτριών του Παφιακού Μαριλένας Σάββα, Αγάθη Νικολάου και Ελένη Ηρακλέους, αλλά και της Ιάνας Αλεξάνδρου του Πανιδαλιακού στην Εθνική οδήγησαν σε αναβολή δυο αγώνων Παφιακός – Ε.Ν.Αγ. Αθανασίου στην Τεχνική Σχολή Πάφου και Ροτσίδης Μ. – Πανιδαλιακός που είναι ορισμένος την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 12:00 στο Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς.

Μοναδικός αγώνας που θα γίνει την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 είναι ΑΠΟΚ – Άρης Πολεμίου στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου με ώρα έναρξης 19:30.  Ρεπό στην αγωνιστική θα έχει ο Μαραθώνας Κ.Β.

H βαθμολογία στο τέλος του 2017 διαμορφώθηκε ως εξής: 1. Παφιακός 09, 2. Άρης Π. 09, 3. ΕΝ.Α.ΑΘ. 6, 4. Μαραθώνας 06. 5. Πανιδαλιακός 03. 6. ΑΠΟΚ  03 7. Ροτσίδης Μ. 0.

 

Πηγή: goal.com.cy